Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

A baloldal féktelenül irigy a sikerre – újabb mocskolódó kampány indult

2013. július 25. - A világ szerintem

Megtanulhattuk az elmúlt évtizedekben, hogy ha valamit a baloldali sajtóban otrombán pocskondiáznak, akkor az a valami valószínűleg sikeres dolog. Ha valakit a baloldali sajtóban otromba módon mocskolnak, akkor az a valaki valószínűleg sokat letett az asztalra. Az egyetlen „bűne”, hogy nem baloldali. Ezek a támadások általában sejtetésekre, összemosásokra, „név nélkül nyilatkozó informátorunk” szavaira hivatkoznak… És mocskolnak, mocskolnak, mocskolnak… ja, és persze rendelésre készülnek ezek a támadások. A cél, hogy a siker fényét elmossák. A jobboldal sikerét elhazudják.

Kaposvár, Debrecen, V. kerület, Hódmezővásárhely, és most Szentendre

Korábban számos sikeres jobboldali várost és városvezetőt támadtak, általában alpári, mocskos módon. Emlékezzünk csak például arra, amikor Kósa Lajost kurvázás hírébe keverték, vagy amikor Szita Károlyt ügynöknek akarták láttatni. De nekimentek sokszor Rogánnak, Lázárnak és a többi sikeres városnak és városvezetőnek. Hogy most Szentendre került sorra, az csupán annyit jelent: a korábbi szocialista városvezető örökségét nyolc év alatt levetkőzte a kisváros és elég meredek fejlődési pályán indult el. Ma már nem csak a világszínvonalú kulturális programkínálati és művészeti élete emeli ki a szürke kisvárosok tömegéből, hanem a példátlan urbanisztikai fejlődése is. Új orvosi rendelő, új uszoda, megújuló történelmi városközpont, megújuló Duna part, sikeres mobilgát építés, és két világszínvonalú nagy múzeum építése, a számos útfelújítás és egyéb, lakossági komfortérzetet növelő beruházás mellett. Hibák, tévedések minden bizonnyal itt is voltak, de összességében a kép hihetetlenül pozitív. Erre mit olvasunk egy forró nyári reggelen az index címlapján Szerintük Szentendrén minden rossz, minden mutyi és a háttérben ott áll egy titokzatos ember, aki

a „Fidesz Hagyó Miklósa”.

Na, ez utóbbi állítás önmagában is bicskanyitogató. Hagyó nem véletlenül ült éveket vizsgálati fogságban. Hagyó politikusként, nem pedig üzletemberként, olyan vagyont halmozott föl, amely párját ritkítja még a hírhedten korrupt baloldalon is. Olyan mérhetetlen hatalma, befolyása volt a pénzszerzésre, hogy az erre szakosodott szadeszesek is csak irigyelve utálni tudták. Az pedig nem semmi. Ráadásul Hagyó kérkedett a gazdaságával. Ehhez képest az index által Szentendrén hírbe hozott ember lakótelepi panelban él, nem hord milliós órákat, és nem jár aranyszínű audival, mint mondjuk a „néptribun” Szanyi kapitány… Sőt, nem derogált neki önkormányzati dolgozóvá válnia. Ha igaz lenne az index cikke, miszerint az illető mindenhol jól megszedte magát a város kárára, akkor miért vállalná azt a cseppet sem hálás feladatot, hogy a napjainak nagy részét egy pár négyzetméteres önkormányzati irodában tölti el? Hagyóék megtalálták már a sameszmódszert arra, hogy dolgozni ne kelljen, csak dönteni és a pénzt bezsebelni. Ha tehát az index által mocskolt személy tényleg olyan lenne, mint Hagyó, akkor például még véletlenül se akarna minden nap dolgozni egy hivatalban. Egyébről meg nem is beszélve. Az index durva csúsztatása, összemosása tehát semmilyen szinten nem állja meg a helyét, de ez a cikk megrendelőjét nemigen zavarja.

Szentendrén rendben vannak a közszolgáltatások, működik a város. Sikeresen pályáznak, folytak, folynak és minden bizonnyal folyni is fognak a fejlesztések. A város sikeresen épül, szépül, a lakói irigylésre méltóan lokálpatrióták. A lakosság 70 százaléka diplomás, a magyar átlaghoz képest jóval több a gyermek, így tehát Szentendrére szép jövő vár. Hacsak…

Az index mocskolódásairól már szavaztak a szentendrei polgárok

Hacsak valakik rá nem akarják tenni a kezüket a városra! Mert el sem tudják képzelni, hogy másképp is lehet várost építeni és beruházni, mint szocialista módon. Hogy is mondta Fletó megjátszott őrültségi rohamában? „Csak azért akarnak beruházni, mert abból nekik százalék jut” – Freudi elszólás volt, hiszen ez rájuk, a baloldalra jellemző. És vakságukban azt hiszik, hogy mindenki így csinálja. El nem tudják képzelni, hogy vannak, akik nem akarnak lopni a közösből. Nekik ez életszerűtlen. Az ilyet nem hiszik, ezért próbálnak ügyeket kreálni, támadni.

Hogy milyen sikerrel, azt egyébként a 2013. március 24-i választás jól mutatta. Az index által előadott moslék ugyanis nem újdonság. Ezekkel kampányolt az időközi önkormányzati képviselő választáson az MSZP-s és a szadeszre hajazó helyi TESZ nevű egyesület jelöltje is. Ráadásul az MSZP nem mást jelölt, mint a város korábbi – egyébként bukott – polgármesterét. A két baloldali jelölt együtt véve is hatalmasat bukott egy lakótelepi helyi fideszes jelölt ellen. Ajánlanám tehát az index figyelmébe, hogy ezekről a mocskolódásokról néhány hónapja már kegyetlenül ítéletet mondtak a szentendrei polgárok. Hogy az index most miért tartotta fontosnak ezt elővenni? Irigységből…  és valószínűleg megrendelésre.

És végül: az index mindenképpen hazudott

Érdekes egyébként, hogy azt írja az index, az általuk megkeresett fideszesek nem nyilatkoztak. Ennek ellenére mégis tudták, hogy egy zárt Fidesz csoportülésen mi hangzott el az illetőről. Állítólag legalábbis elhangzott. Nos, ha tényleg elhangzott a Hagyóval való összehasonlítás, akkor az index hazudott, mert valaki a fideszesek közül mégis adott infókat nekik. Ha pedig nem hangzott el a hagyós mondat, akkor az index egyszerűen hazudott, amivel ráadásul egy aljas és alaptalan politikai összemosáshoz akartak megágyazni.

A baloldal és a médiája már csak ilyen. Fletót idézve: hazudtak reggel, éjjel, meg este…

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr255426684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása