Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Összefogás? Dehogy! Böszmefogás!

2014. január 25. - A világ szerintem

BöszMesterházy Gordonék a valóvilágot megszégyenítő listás beszavazó show, majd az azt követő miniszterelnök kereső után, egy hét alatt tudták megszülni a közös elnevezést. Gondolom, elfogyott pár üveg unicum, mire kitalálták a tutit. Összefogás... E szó valódi tartalma persze így hangzik: böszmefogás. A nagy baloldali összeborulás ugyanis nem más, mint az öszödi hazudós böszme előtti behódolás, vagy ahogy a Fidelitas fogalmazott nem kis áthallással: letérdeltek fleto elé.

háromhülye.JPG

Teljesen egyértelmű, hogy akár tetszik, akár nem a szociknak, innentől a kampány fletóról fog szólni. Mesterházy és bajnai ugyanis fletóhoz képest kezdő gyermekszínészek, fleto akkor és úgy teszi őket hidegre, amikor csak akarja.

Erről szólt ugyanis az elmúlt hónapok baloldali huzakodása. Ahogy az várható volt, fletó az Orbán elleni ámokfutásával sikeresen maga mögé gyűjtötte a zsigeri Orbángyűlölő réteget. A sajnos szavazójoggal rendelkező pár tízezernyi elvakult és deklasszált hőbörgő hátán aztán fleto rohamot indított a két egymást is kijátszani akaró tulok pártvezér ellen. Egy-egy jól elhelyezett szúrással előbb bajnaiékat hozta olyan helyzetbe, hogy azok rettegve gondoltak a kampányra és mindent megtettek, hogy a böszme ne ellenük hadakozzon. Miután bajnait fleto betörte, következett a nagyobb falat, a maszop. Sokat persze ellenük sem kellett küzdeni, hiszen fleto a saját, végtelenül tisztességtelen és betyárbecsületet sem ismerő szabályai szerint lépett föl. Így itt is elég volt egy jól elhelyezett kiszólás az mszp pénzügyeiről. Ebből a régi szocik megértették, hogy fleto képes arra, hogy kipakoljon a leggázosabb pénzügyekről is. És az nem csak az mszp totális bukását jelentené, hanem azt is, hogy jónéhány mszp-s vezérre rárohadna még a műanyag lakat is a sitten… Szóltak is azonnal mesterházynak, hogy elég volt a vezérségből, fletot be kell venni.

Hát bevették. A látszatra is csak a szocik tudtak úgy ahogy ügyelni, hiszen bajnaiékat nyilvánosan alázva osztották újra a listás és egyéni helyeket. Az mszp számára legalább annyi megmaradt, hogy hivatalosan ők jelölhetik a miniszterelnök jelöltet. Na, ebbe persze könnyen belement fleto, hiszen azt szereti, ha más viszi el a balhét és ő majd halászhat a bukás utáni zavarosban. Hiszen, mint maga mondta, ő már 2018-ra készül…

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr275781446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása