Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Fletót hidegre tették - természetesen a sajátjai

2013. szeptember 10. - A világ szerintem

Egyelőre úgy tűnik, hogy Fletót azok tették most hidegre, akiket korábban a saját keblén melengetett. Hiába volt tehát a jól megtervezett őrült futam Orbán ellen (Tévedés! Gyurcsány nem őrült meg! Tudatosan őrjöng!)  nem tudott - egyelőre - annyi támogatót összeszedni, amely elég lett volna ahhoz, hogy bevegyék a mesterházy-bajnai megállapodásba. Egyelőre!

fleto.jpg

Kétségünk se legyen ugyanis, hogy a mai "eredménytelen" tárgyalás után, Fletó kettőzött erővel fog újabb, még mocskolódóbb támadássorozatba. Elsősorban Orbán Viktor ellen. Neki, bajnai színre lépésével más politikai terep nem maradt, mint az Orbánt irracionálisan gyűlölő embereket összegyűjteni. Hogy ez mire lesz elég, egyelőre nem tudni. Eddig 2-3 százaléknyi támogatót tudott ezzel összekalapálni, de ahogy belendül a kampány, az ellenzék többi része is Orbánra fókuszál, így akár nőhet is a fideszes miniszterelnököt mérhetetlenül gyűlölők tábora. Kérdés, hogy ezeket meg tudja-e szólítani Fletó, és egy - a saját - táborába tudja-e gyűjteni. Ha igen. akkor előbb-utóbb úgyis beveszik a "buliba", hiszen a baloldal a hatalom igézetében sohasem volt finnyás. A magyar "baloldal" bárkivel összeáll, csakhogy kormányra kerülve lophasson szabadon. Ha Fletó kell hozzá, hát löknek neki is koncot... 

Fletót nézve kemény nyolc hónap áll előttünk. Naponta fogják a legotrombább módon gyalázni közvetlenül Orbán Viktort. Eljön az idő, nem is oly sokára, amikor lecigányozzák Orbánt, építve ezzel a söpredék legaljasabb mocskára. Eljön hamarosan az idő, amikor korrupcióval vádolják Orbánt és végül közvetlenül emberek haláláért fogják felelőssé tenni. Ezt várhatjuk Fletó kampányától. Mert Fletó nem őrült meg. Hideg számító, és kíméletlen végrehajtó. Más terep nincs neki, ezen játszik. Vigyázni kell vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr635505568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása