Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Kétféle szoci van: amelyik már lebukott, és amelyik eztán fog....

2014. március 18. - A világ szerintem

A hagyótól és hunvaldtól induló lista egyre terjedelmesebb, jószerével minden hétre jut egy-egy lelepleződő korrupt szoci. simon gábor már a sitten gondolkodhat arról, hogy mennyire múlandó is a világ dicsősége, de valószínűleg nem kell sokáig magányosan tűnődnie. Merthát mára is jutott egy - egyelőre csak - 75 millás lelepleződés. Az érintett ezúttal egy pécsi erős szocialista politikus, mi több, egykori mszp-s országgyűlési képviselő.

feltorendorok.jpg

Élénkén él még az emberek fejében az a facebookos mém, amelyben narancssárga ruhában, rabláncon láthattuk a baloldal vezetőit, köztük hagyót, Hunvaldot, zuschlagot és weinszenbergert... Nos, lassan a mémből valóság lesz, igaz, fletót, mesterházyt, bajnait sajnos valószínűleg sohasem láthatjuk ténylegesen rács möögött, de a lista így is "impozáns". A nemzetközi maffiafőnök, simon gábor pedig már igazi nagyágyú, nagyobb, mint anno a nagyhatalmú hagyó miklós volt. 

A cikk még nem ért véget, kattintson a tovább gombra!

És valószínűleg a lista még messze nem végleges, hiszen úgy tűnik a Fidesz tényleg nem blöffölt, amikor arról volt szó a simon-ügy kirobbanása után, hogy a választásokig még két betárazott ügy fog robbani. Ha a Zuschlag leleplezés volt az egyik, még akkor is retteghet az egész baloldali vezérkar, hogy melyikőjük a piszkos korrupt ügyei kerülnek napvilágra a választás előtti napokban. (Amikor maffiát kiáltottak, tapasztalatból beszéltek)

A mai csekély 75 vagy 130 millás ügy csak egy vidéki epizód. Most egy erős pécsi szocialistáról derült ki - nem mellékesen volt országgyűlési képviselő - hogy egy év alatt az 50 milliós adósságából 75 milliós vagyont csinált. Mindezt havi 110 ezres tiszteletdíjból, amelyet egy egyben el is költ egy luxusautó havi részleteire. És persze bejátszanak olyan finomságok, mint offshore bankba utalt erurótízezrek. Az érintett felháborodik, banktitoksértés, levelezésének feltörését kifogásolja, és persze perrel fenyegetőzik. No meg hirdeti, hogy minden fillérrel el tud számolni. Nos, kíváncsiak várjuk, hogy őt is egy rejtélyes uruguay-i személy bízta-e meg vagyonkezeléssel.

Ami történt, abban a simon-ügy és zuschlag leleplező vallomása után semmi meglepő sincs. Ami meglepő, sőt fájdalmas, de mindenképpen elgondolkodtató a magyar társadalom morális állapotát illetően, hogy sorozatszerű korrupciós lelepleződések ellenére még mindig van jóval több mint egy millió ember, aki április 6-án elmegy és behúzza az x-et erre a sokszorosan lelepleződött korrupt baloldali búnbandára...

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr185867340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_most_ 2014.03.18. 21:26:31

fura, hogy pont kampányidőszakban derülnek ki ezek az ügyek, gondolom véletlen, amúgy elég nyilvánvaló, hogy a fidesz korrupciós ügyei mellett eltörpülnek ezek az ügyek, kíváncsi vagyok azok mikor lesznek felderítve, gyanítom nem mostanában.

ob.szerver 2014.03.18. 21:31:09

Idézet a blog impresszumából:

"Nem fizetnek az írásokért és nincsenek megrendelések sem."

Kár, mert ez lett volna az egyetlen mentséged.

nnnnnnnn 2014.03.18. 21:46:02

és azzal miért nem foglalkozik a kedves blogger, hogy orbán viktor uralkodásának egy perce alatt 15%-os emelkedik az államadósság, négy méterrel hosszabbodnak meg a várólisták, 10 fideszközeli vállalkozó kap trafikot, 3ezer forinttal csökken az emberek bére, 5%-al emelkedik az áfa? és mindez egy perc alatt. ja és diktatúra van, nem lehet sehol kommentelni, főleg nem az lmp-s schiffer blogján, vagy a kettős mércén, mert a szemét fidesz ezt is megtiltotta. erről kéne beszélni, nem a tolvaj mszp-t szidni állandóan! :(

béla a görög (törölt) 2014.03.18. 21:58:15

Oszt, egyszercsak Orbán Viktor egyik háza mellett kinőtt a földből egy stadion meg egy kisvasút meg reptér meg apámfasza.
----
Emúgy mint konzervatív blogger, ha már házhoz jöttél a "pofonért" akkor neked is elmondom, hogy felesleges az MSZP-vel elfoglalva lenned.

ÉN rájuk szavazok még akkor is ha bizonyítottan korruptuk. Jaja.
NEM ŐK államosították az ÉN pénzem! És nekem ennyi elég.
Az oroszbarát, cigányellenes (erre most Viktorral kokkettáló és álvitát folytató - ó jaj be szép is a kép) identitászavarban és teljes ideológiai tudathasadásban lévő divatnácikok önmagában viccesek. A fidesz egy bűnszövetkezet.
Úgyhogy lehet fanyalogni, de késsel-villával enni tudó akár korrupt/akár nem bal-liberális oldal marad csak!
Örülök, hogy felvilágosíthattalak!

Pipas 2014.03.18. 22:07:10

@béla a görög: "Oszt, egyszercsak Orbán Viktor egyik háza mellett kinőtt a földből egy stadion meg egy kisvasút meg reptér meg apámfasza. "

Te szeretnél a házad mellé egy stadiont, egy vasútállomást és egy repteret? Végiggondoltad ezt? :D

JumboJet 2014.03.18. 22:45:59

Te, Károly, Te igazság bajnoka te! Ha szerinted ilyen a világ, akkor kezelésre szorulsz. Mert a 2/3-át nem érzékeled.

Fideszesböl meg egyféle van: amelyik tulajdonképp már rég lebukott, csak még nem ítélték el...
Mert ezek - abban a tévhitükben, hogy érinthetetlenek -, már annyira leplezetlenül és nagyban csinálják, hogy csak a magadfajta barom szemében nem buktak le. Viszont, ha egyszer elkezdenek dölni a dominók - mert egyszer elkezdenek -, akkor a balfasz szocikhoz képest 10-es, 100-as szorzóval ellátott lopott pénzek után lehet büntiket kiszabni rájuk.

Gérard Duchemin (törölt) · http://sorbuvar.blog.hu 2014.03.19. 07:59:37

Érik már a következő balhé!
Az MSZP politikusai közül nem csupán Simon Gábor szerezhetett magának bissau-guineai útlevelet!
Ki lesz a következő?

DezInf (törölt) 2014.03.19. 08:11:48

@Gérard Duchemin:
Az összes parlamenti képviselőnek nyilatkoznia kellene, hogy a magyaron kívül milyen útlevéllel rendelkezik!

dr kíváncsivagyok (törölt) 2014.03.19. 08:31:36

@Gérard Duchemin: A bissau-guineai kormány irodát nyitott a Jókai utcai MSZP székházban?

DezInf (törölt) 2014.03.19. 08:45:06

@dr kíváncsivagyok: Persze egyetlen MSZP képviselő sincs, aki idejekorán felállna és vállalná a felelősséget.
Utolsó pillanatig sunnyognak az elvtársak.

DezInf 2014.03.20. 10:18:00

@DezInf:

Nicktolvaj fidexbírka!!!!

Már innét is kitiltottak téged?

Ezért írsz lopott nickeken, vagy ez csak egy beteges elhajlás a részedről?

A fidex nicktolvajok egyre jobban tejjesítenek!!!!
süti beállítások módosítása