Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Bajnai pánikszerűen megkezdte zaklatós kampányát

2013. március 13. - A világ szerintem

Bajnai rárepült az emberek pénzére, idejére, munkájára.

Mint egy korábbi posztban már jeleztem (Bajnai a turiban), az LMP lenyúlásában hoppon maradt Bajnai megpróbál a választásokra szerte az országból talpasokat szerezni. Nos, ez pánikszerű gyorsasággal már el is kezdődött az interneten és telefonon is.

Az a dolog, hogy naponta akár két-három „hírlevéllel” is bombázzák mindazokat, akik föliratkoztak hírlevelükre, azt mutatja, hogy ez a fajta halászat egyelőre nem túl „jövedelmező”. Az „Elérkezett az idő! A sikerhez Önre is szükség van.” tárgyú e-mailben nem is kertelnek: „Az Együtt 2014 Választói Szövetség országos aktivistahálózat-építésbe és szervezetfejlesztésbe kezd. Várjuk szimpatizánsaink segítségét, akik támogatnák közös céljainkat, mozgalmunkat.”

Aztán persze a kérdőíven - többi között - ilyen kérdések:

Tudna-e segíteni helyi rendezvény anyagi, technikai feltételeinek biztosításában?

Biztosítana-e internetelérést másoknak (barátok, ismerősök, szomszédok), hogy ők is elérhessék az Együtt 2014 internetes tartalmait?

Segítené-e az Együtt 2014 Mozgalmat önálló „kreatív tartalom” (szöveg, kép, videó, zene, stb.) előállításával?

Tudna-e segíteni a választási kampány idején az ajánlásgyűjtésben házról-házra járva a lakóhelyén?

Részt venne-e szórólapozásban lakóhelyén?

Részt venne-e plakátragasztásban lakóhelyén?

Az Együtt 2014 adatkezelője természetesen nem maga a szervezet, nehogy már felelőssé lehessen tenni bármiért, hanem „Adatkezelő: Haza és Haladás Egyesület”

A telefonos kampány sem sikerült túlzottan acélosra.

A vonalas számokra érkező hívás során Bajnai a fakó, jellegtelen hangján már közli is, hogy ő Bajnai Gordon az Együtt 2014 egyik alapítója. azért telefonál, mert segítőket keres az Orbán-kormány leváltásához. A fő üzenet mindössze ennyi:

váltsuk le Orbánékat

munkahelyteremtés ígérete

személyes biztonság ígérete

És persze azzal zárul, hogy nyomja meg az ötös gombot, ha továbbiakban is kapcsolatban akar maradni velük, mert ez esetben megkeresik majd.

Ja, és valaki hiába csapja le a telefont a Bajnai név hallatán! A vonal nem szakad meg, Bajnai akkor is végigmondja, ha nem akarod hallani őt.

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr365132250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása