Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Ezeknek Jézus pártus-magyar herceg volt…

2013. március 29. - A világ szerintem

Ezeknek az idiótáknak semmi sem szent. Még nagypéntek sem. Még ezen a napon is képesek lelkük legmélyebb, legsötétebb bugyraiból a mocskot világgá hányi.

Mert kereszténynek lenni divatos számukra, de nem tudnak mit kezdeni a Bibliával. Ezért aztán a kereszténységet megpróbálják ötvözni a zsigeri és ostoba zsidógyűlöletükkel. Mert hát ilyen „igaz magyar” mégsem hihet egy zsidó Jézusban, mégsem fogadhatja el, hogy a Megváltó anyja zsidó volt és apja is. Így előállnak az ostoba, ködös elméleteikkel. Addig még nem volt nagyobb gond, amíg sumér és pártus származásig vezették vissza a magyarságot.

De egyesek ezzel nem érték be és átlépték az Istenkáromlás határát. Ezeknek az elmeroggyantaknak Jézus nem zsidó, hanem pártus herceg, Mária nem zsidó szűz, hanem pártus hercegnő volt. És mivel szerintük a magyarok tulajdonképpen pártusok, ezért hát Jézus és szülei nem zsidók voltak, hanem magyarok, Isten népe nem a zsidóság volt, hanem a magyarok.

Így már elmegy a lelküknek, hogy keresztények, hiszen a kereszténységnek – szerintük – semmi köze a zsidósághoz. Hogy a világon rajtuk kívül mintegy 2 milliárd keresztény mégis azt hiszi, hogy Jézus és családja zsidó volt, arra külön összeesküvés elméletük van. Ez is zsidó összeesküvés – szerintük: „Saul rabbi”, tehát Szent Pál találta ki az egészet. Mármint, hogy Jézus zsidó volt. Igen, ezeket a baromságokat képesek leírni és hosszasan taglalni. Még nagypénteken is.

A facebookon akadtam rá például egy Aga, az írástudó nevű emberre, akinek eszement hányadékát itt olvashatja.

Rövid kivonat az idiótaságból:

„Jézus Édesanyja Adiabene Mária pártus királyi hercegnő volt”,

„Saul-rabbi ötletének betudható - huncutság, hogy Jézus Urunkat - a Pártus Herceget - a zsidóság Messiásaként fogják kisajátítani”

„A HUN-GAR-nak nevezett MAH-GAR-ok mondhatják tehát, hogy Jézus Urunk emberi adottságának azonosságát viselik magukon, így Jézus nemzetségének utódai.”

Ilyenkor eszembe jut, hogy ugyanezek az idióták hörögnek, amikor a románok idiótái előállnak a dákó—román elmélettel. Persze az is mérhetetlen ökörség, de ha pikírt akarnék lenni, azt mondhatnám, hogy ők legalább nem Jézustól származtatják magukat, csak a dákoktól. A mi idiótáink nem érik be azzal, hogy a pártusoktól származtatnak minket, ők egyenesen Jézustól származtatják a magyarságot. Hogy közben ténylegesen Istenkáromlást követnek el, azt sajna, föl sem fogják…

Mást nem is kell tennünk, kérjük Jézus bocsánatát:

Atyám! Bocsáss meg nekik! Nem tudják, mit cselekszenek! 
Bocsáss meg nekik, hogy szent nevedet fölöslegesen a szájukra veszik. 
Bocsáss meg nekik, hogy számukra nem szent a Biblia.
Bocsáss meg nekik, hogy zavaros tudatlanságukban szent nevedet bemocskolják ostoba írásokban.
Bocsáss meg nekik, hogy tévelygő, utatvesztett lelkük bemocskolja isteni édesanyád, szűz Mária, és édesapád, Szent József nevét.
Istenünk, te aki mindenkinek, még a keresztfán a gyilkosaidnak is meg tudtál bocsájtani, bocsáss meg Agának és a hozzá hasonló gyarló embereknek, akik lelkük sötét mocsarába akarnak téged is lerángatni! 
Bocsáss meg nekik uram, mert nem tudják mit cselekszenek!

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr585183321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása