Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Amikor maffiát kiáltottak, tapasztalatból beszéltek...

2014. március 10. - A világ szerintem

Ha baloldal vezetői tudtak Simon Gábor maffiózó énjéről, akkor azért kell azonnal menniük, ha nem tudtak róla, akkor meg azért kell rögvest eltakarodniuk. De az a legszomorúbb az egész történetben, hogy mindezek ellenére lesz több mint egy millió ember, aki április 6-án rájuk szavaz… Erre már nincsenek szavak…

simonattika.jpg

A baloldalon még tart a kábulat a Zuschlag-ügy jelentette kemény balegyenes után, amikor jött az újabb, még sokkolóbb, minden eddiginél nagyobb csapás. Simon Gábor letartóztatása a levegőben lógott, a párttársak már fel is készültek rá, hogy adott esetben mártírt csináljanak belőle. Ám az érdi széfben talált „Simon relikviák” megint a padlóra küldték a Böszmefogást. Nézzük a tanulságokat:

Simon Gáborról eddig is csak a hülye nem hitte el, hogy egy köztörvényes sikkasztó bűnöző. iIlletve még azok a hardcore baloldali szavazók, akiket még meg lehetett etetni azzal, hogy Gábor ártatlan, csak a Fidesz akarja besározni. A mai események azonban egyértelművé tették, hogy Simon Gábor nem egyszerűen egy köztörvényes sikkasztó, hanem egy nemzetközi bűnszövetkezet vezetője, egy igazi alvilági keresztapa, egy hidegvérű gengszter. És mindezekkel egy időben az MSZP nevű párt egyik vezetője. Azé a párté, amely Simon Gábor gengszter karrierje  idején épp kormányon volt. Azé a párté, amelynek kormánya abban az időben euró- és dollármilliárdokat vett kölcsön külföldről és szórt szét meglehetősen korrupt módon. Tehát volt miből elvennie Simon Gábornak. És Zuschlag vallomása után nincs az az idióta, aki elhiszi, hogy csak Simon Gábor vált nemzetközi maffiózóvá az MSZP-ből és az SZDSZ-ből…

Merthogy Simon Gábor két lebukása egyértelműen azt jelzi: igazi maffiaként működött a szervezete, melynek ő volt a feje. Vagy ha nem ő volt, akkor értelemszerűen nála feljebb kell keresni a maffiavezért. Sok találgatási lehetőség nincs, elég megnézni a Böszmefogás listájának elejét, hogy megtaláljuk a valódi Cápót.

Simon Gábor elképesztő dolgokat művelt. Az még hagyján, hogy nem tudott elszámolni egy osztrák bankban lévő 240 millióval. Azt a többség egyszerű, mondhatni szokványos magyar baloldali korrupciós ügynek tartotta. De Simon Gáborról ma az is kiderült, hogy hamis afrikai útlevéllel nyitott számlákat külföldön. Itthon pedig egy kemény bűnözői múlttal bíró alvezérrel intéztette a piszkos (véres?) tízmilliók befektetését. Közben meg készültek a hamis dokumentumok, amelyek Simon Gábor ártatlanságát lettek volna hivatott bizonyítani: "Uruguay-ból bízták meg a pénz kezelésével Simont." De ezt nem lehet csak úgy hamisítani, hiszen a Dél-amerikai ország nem a világ vége, ott is van ügyészség, amely utána tud nézni a dolgoknak. Ha uruguay-i eredettel akarták tisztára mosni Simon Gábor (vagy az MSZP) piszkos pénzét, ahhoz bombabiztos ottani kapcsolatok kellettek. Simon Gábor tehát egy legalább három földrészen átívelő maffia vezére lett, miközben az épp kormányon lévő MSZP egyik vezetője volt.

Elhiszi valaki, hogy a mindenki után nyomoztató fletó nem tudott Simon Gábor ügyeiről? Elhiszi valaki, hogy a fletó kormány nemzetbiztonsági hivatalának alvilági vezetője, Laborc ne tudott volna Simon Gábor ügyeiről és ne jelentette volna fletónak és az mszp vezetésének? Elhihető, hogy a pártelnök és a pártvezetés ne tudott volna erről? Nem hihető. És ezért a Böszmefogás minden érintett vezetőjének azonnal távoznia kellene.

Ám tételezzük föl, hogy nem tudtak Simon Gábor maffia énjéről. Milyen kormányfő és milyen pártvezetés az, amelynek egy tagja a többiek orra előtt nemzetközi maffiavezérré tud válni, százmilliókat tud ellopni, anélkül, hogy észrevennék? Ha tényleg nem tudtak Simon ügyeiről, akkor azért alkalmatlanok mindenféle politikai és főként állami tisztség betöltésére.

Ennek ellenére egyik sem mond le, egyik sem takarodik el. Jó magyar baloldali szokás szerint megint hazudnak reggel, éjjel, meg este…

De nem ez a történetben a legszomorúbb. Nem Simon Gábor maffia énje, sőt az sem, hogy a böszmefogás vezetői a sorozatos lebukások ellenére sem takarodnak el, de még csak az sem, hogy nincs egyetlen tisztességes jelölt sem a 106 böszmefogásos között, aki fölállna és azt mondaná, hogy ez vállalhatatlan. Az a legszomorúbb az egész történetben, hogy mindezek ellenére lesz több mint egy millió ember, aki április 6-án rájuk szavaz… Erre már nincsenek szavak…

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr695853392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demens nyugger (törölt) 2014.03.11. 08:32:02

Szellemi fogyatékosok irányítják az MSZP-t!

Prolibarát (törölt) 2014.03.11. 08:40:34

Egyszer még filmet fognak csinálni ebből a sztoriból.

Béla (törölt) 2014.03.11. 08:41:12

Ez az ember volt az MSZP alelnöke!
Párttársai szerint egy igazán jelentéktelen, szürke figura.
Mekkora sara lehet a többieknek?

De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.03.11. 08:44:49

@Prolibarát: Simon bissau-guineai útlevele már kalandregénybe illő!

Demcsák Károly (törölt) 2014.03.11. 08:47:18

Ha nem Orbán megismételt kétharmadát idézné elő, remekül szórakoznék ezen a kampányon.

Prolibarát (törölt) 2014.03.11. 09:22:13

@Béla: Mekkora sara lehet a többieknek?
Meg fogjuk tudni!
Beszélni fog Simon, amikor kérni fog rá az ügyész 20 évet.
süti beállítások módosítása