Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Gyurcsányra megadták a kilövési engedélyt

2013. június 05. - A világ szerintem

Sokáig úgy tűnt, hogy az MSZP három részre szakadása (mszp, dk, együtt2014) csak olcsó vásári komédia, választási trükk, amivel ismét hazudnak az országnak reggel, éjjel, meg este. Most azonban már az tűnik valószínűnek, hogy a DK nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és ezért mehet a levesbe.

Fletó nem hajlandó háttérbe vonulni, sőt, zsarolja a „volt” pártját és Bajnait is. A hirtelenjében ostoba módon fölmelegített öszödi szivárogtatási botrány betette a kaput mind a szociknál, mind bajnaiéknál. Amit Fletó csodafegyvernek szánt, az nem vált be, sőt, a saját kezében robbant föl. A dk-nak Fletón kívül nincs sem számottevő politikusa, sem bázisa, sem szervezeti háttere. Maga Fletó ráadásul, jól láthatóan egyre nagyobb tehertétel, az amúgy is botrányokkal terhelt baloldalon. Bevenni őt, egyenlő az öszödi kereszt felvételével, ami alatt végképp összeroskadna a baloldali légvár.

Ezért hát abban – másban nem nagyon – létrejött az mszp-e2014 megállapodás, hogy Fletót félre kell állítani. Persze ezt is amolyan szoci módra teszik: sunyin, orvul, másokkal elvégeztetve a piszkos munkát. Anno a pártszakadáskor meggyőzték Fletót, hogy látványosan hagyja ott az mszp-t, építsen egy másik pártot, és azzal majd visszatérhet. Gondolom, ígértek neki fűt-fát, egyenrangú együttműködést. Most viszont a kényelmetlenné váló böszmével egyikőjük se hajlandó nyíltan beszélni, hogy „bocs, de nem kellesz!” Ehelyett beszállnak az össznépi, Fletót – joggal – alázó kórusba.

Nincs is ennek szebb jele annál, hogy ma a hír24 Fletót porig alázó cikket és képeket tett közzé (később a cikket kiegészítették Orbánt gyalázó képekkel is). Az a hír24, amelynek vezető „újságírói” néhány hónappal ezelőtt még vállig Fletó fenekében voltak és naponta jelentettek meg cikkeket Fletó és a DK nagyságáról. Aztán, látván, hogy a DK nem lesz elég erős az ő pénzelésükre, gyorsan átnyergeltek Bajnai feltétlen imádatára és kiszolgálására. Bajnai azonban valahogy úgy volt a hír24-gyel, mint a Fidesz anno az Echo tv-vel. Bajnai elfogadott és elfogad tőlük mindent, de semmit sem tesz értük és főleg pénzt nem ad nekik. Mi több, nemrég beindíttatta a 444.hu, hozzá hű portált. A hír24 pedig ott találta magát a senki földjén. És most mindent megtesz, hogy Bajnai kegyeit keresse, ezért hát önként és dalolva vállalt az ocsmány piszkos munkát: a baloldali szavazók előtt Gyurcsány kilövését.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Leginkább azt, hogy reméljük, sikerrel járnak! Még akkor is, ha tudjuk, a jobboldalnak jól jönne, ha Fletót nem sikerülne kilőni és be tudná magát zsarolni az ellenzéki együttműködési légvárba. Az ország megtisztulásának szempontjából azonban sokkal jobb lesz, ha a XXI. századi Magyarország minden bizonnyal egyik legnagyobb gazembere végre eltűnne a színről. Hozzá méltó módon: árulással és hazugsággal.

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr115345989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása