Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Putyin üzenete Mesterházyéknak: Távárisi Kányec!

2014. január 28. - A világ szerintem

Kelet és Nyugat egyaránt leírta Mesterházyt és szedett-vedett csapatát. Fájóan beintett a megújulni képtelen magyar baloldalnak az egész világ. Putyin inkább Orbánnal üzletel, a nyugati elvtársak pedig már arra sem méltatják Mesterházyékat, hogy idedugják az orrukat.

távárisi konyec.jpg

Talán szerencsés is mesterházyék számára a köteles beszólás, ami persze vállalhatatlan, de legalább arról beszélnek és nem az a téma, hogy jól láthatóan Keleten és Nyugaton egyaránt leírták Böszmesterházy Gordonékat.

Adott egy kongresszus, ahol miniszterelnök-jelöltnek jelölik a baloldal vezető pártjának elnökét. Odacsődítenek 13 ezer agyatlant biodíszletnek, és ehhez képest az éppen bajban lévő és a magyar kormánnyal hadban álló horvát miniszterelnököt tudják fölmutatni egyedüli vendégként, támogatóként. Tetszik érteni? A nyugati elvtársaik ide se dugták az orrukat. Senki a baloldali kormányfők, az európai szocialista párt vezetői, vagy a szocialista internacionálé vezetői közül. Senki! Ezzel Nyugatról egyértelműen jelezték: a bukásra készülő szedett-vedett társasággal nem akarnak közösséget vállalni. Leírták őket! Nyugaton minden baloldali vezető úgy látja: az mszp vezetette tákolmány bukásra van ítélve. Lehet találgatni persze, hogy a távolmaradásuknak mennyiben oka a minden tisztességes helyen persona non gratának számító fletó bevétele az összefogásba (Böszmefogás). Gyaníthatóan egyébként fletó szövetségesként való beemelése és jelenléte a szocik szombati kampányrendezvényén már csak az utolsó csepp volt a pohárban Nyugaton. 

És ugyanilyen fájó lehet, anyagilag talán még fájóbb, hogy Oroszország is leírta mesterházyékat. Ráadásul nagyon megalázó módon. Orbán Pakssal kapcsolatos megállapodása Moszkvában egyértelmű üzenet Putyintól a hazai szociknak: távárisi kányec. Az, hogy Putyin megkötötte a kampányidőszakban az üzletet, csak azt jelentheti, hogy Moszkva egyáltalán nem bízik abban, hogy a könnyen megvehető szocik hatalomra kerülhetnek. Ha ugyanis egy cseppnyi esélyt láttak volna arra, hogy mszp vezette kormány jön, akkor minden bizonnyal vártak volna a megállapodással. Hiszen történelmi tapasztalat, hogy az mszp-vel és a hozzájuk csapódó vörös oligarchákkal mindig nagyon jó özletet tudtak kötni a maguk szempontjából az oroszok. A szociknak ugyanis csak az számít, hogy ők maguk jól járjanak, az ország érdeke nem fontos. De Putyin fölmérte, hogy erre mostanság nem számíthat, így belement abba, hogy Orbánnal most kösse meg a paksi üzletet. 

Mesterházyék tehát Keleten és Nyugaton egyaránt a kukába kerültek, leírták őket. Megalázó módon, megalázó üzenetekkel...

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr845786549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipe Gyalmo · http://www.bongaruda.hu 2014.01.28. 19:07:32

Nagyon tetszik nekem ez a blog. A hozzáállása tejlesen egyezik a nézteimmel. Fontos most hogy azok az emberek akik képesek átlátni a nagyobb összefüggéseket megszólaljanak és utat mutassanak azoknak, akiknek nincs idejük a tájékozódásra, vagy képtelenek önállóan gondolkodni. Graulálok!

Ilday 2014.01.29. 07:42:18

Legyen igaza Putyinnak!
süti beállítások módosítása