Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Ez a ValóVilág6: a baloldal eljátszotta a nagy beszavazóshow-t

2014. január 15. - A világ szerintem

Minek ide VV6? Nem véletlenül maradt el a beszavazó show az rtl műsorában. Az igazi beszavazó show-t ugyanis a baloldal játszotta el! No, nem a nyilvánosság előtt, hanem magánlakások rejtekén, unikummal megspékelve. Hamarosan persze eljő a számukra a nagyon fájó kiszavazóshow is, de az nagy nyilvánosság előtt, néhány millió választópolgár által.

hülyék.jpg

Persze a VV6-tal abban is közösek, hogy körülbelül ugyanolyan színvonalú egyedek kerültek mindkét területen az első hatba. Fodor, amikor megtudta, hogy a nagy semmire megkapja a lista tuti befutó negyedik helyét, pontosan ugyanúgy érezhettte magát, mint amikor faroklengető aurelio üvöltött, bejutott a való világ villába.

fodorhülye.jpg

Egyébiránt nagy kár, hogy horn meg kádár nem él, mert ennek a megújulásnak a listáján simán beférnének az első 10-be. Igaz, biszku még létező opció! Gondoljunk csak bele, hány egykori gépfegyveres munkásőr szeme párásodna a nosztalgiától, és menne el sűrű tömött sorokban szavazni ha biszku elvtárs is a listán lenne?

De miért történt ez így? Mert így kellett lennie, nem volt más választási lehetősége senkinek. A baloldal vezérkarát ugyanis pont olyan gerinctelen egyedek alkotják, mint a VV házba bekerült kompániát. Bármit megtesznek, bárkivel összefognak, bárkit elárulnak és bárkit, bármit eladnak. Elveik nincsenek, csak érdekeik. Értékalapú kapcsolataik nincsenek, csak érdekkapcsolataik, amelyek bármikor lecserélhetőek. Bármikor szembeköpik saját magukat is, ha a pőre érdekük úgy kívánja. Aki tegnap ellenség volt, az ma barát, holnap majd megint ellenség lesz. De amíg az érdek úgy kívánja, bárkivel összefekszenek, a legképtelenebb orgiákat is bevállalják, csakúgy, mint a VV ház eszementjei.

Mesterházy senkivel sem akart összefogni, de ezt nem lehetett kommunikálni, ráadásul a pénzcsapok sem tűrték ezt az opciót. Jobban bíztak a marionettbábuként rángatható csődemberben, bajnaiban. Így hát őt, amíg tényező tudott maradni, be kellett venni a buliba. Csakhogy a szavazói szimpátia megnyeréséhez nem elég a kül- és belföldi pénzcsapok felé bólogatni, az ő érdekeiket képviselni, sőt, néha kifejezetten káros. Így bajnai megszűnt valódi tényező lenni, ma már csak celebként szerepel a listán. Nem véletlenül vették el a helyeik nem kis részét. Minimális empátiával elképzelhető, mit érezhetnek bajnai most nagy hirtelen kirúgott emberei, akikkel elhitették, hogy jelöltek lehetnek. A nyomorultak időt, energiát, pénzt nem sajnálva vetették bele magukat a kampányba, aztán most meg rajtuk röhög mindenki. De hát bajnai már csak ilyen. Bárkit és bármikor képes feláldozni a saját érdekeiért. Mert hát nem az ő listás befutó helye lett oda, hanem a behülyített embereinek a halvány esélye is. A csődember hozta szokásos, érzéketlen formáját. Már csak azon szorong, hogy valami mondvacsinált okkal ki ne rakják őt is a listáról.

bajnaihülye.jpg

Fletó pedig hozta a szokásos mindent és mindenkit alulmúló gátlástalan formáját. Fletó egyértelművé tette, - például a pénzügyek emlegetésével - hogy bármilyen árulásra kész az mszp ellen, ha nem veszik be a buliba. Hát inkább bevették, csak fogja be a száját, ne pakolsjon ki a kampányban. Erre kitűnő alkalom volt bajnaiék végelgyengülése, amikor csak annyit kellett mondjon mesterházy bajnainak, hogy „lecserélünk fletóra, oszt gyűjtsd össze magad az öt százalékot.” Erre bajnai persze mindenbe azonnal beleegyezett.

fletóhülye.jpg

Magyarország legdicstelenebb politikai prostituált csoportja, a pm nevű fantompárt szintén ki lett ütve. Jávor persze öntudatlanul is jót rúgott bajnaiba, amikor unikomos interjújában megosztotta a nagyvilággal, hogy ők nem akartak beleegyezni fletó listás helyébe. Bajnai ugyanis azt hazudta, hogy ő nem akarta a listán látni fletót és ezért nem sikerült azonnal megállapodni. Erre jön jávor és meghazudtolja. Mondjuk ebben semmi meglepő nincs, hiszen bajnainál már azt is kétkedve kell fogadni, ha levegőt vesz, mert még arról is kiderülhet, hogy hazugság… Persze karácsony gergely és a pm nevű prosti csoport jól jellemzi a baloldal morális állapotát. Berúgtak, hogy minden gusztustalanságra igent tudjanak mondani. Sok unikum után persze már fletó is szép menyasszonyvolt nekik… Hát, egészségükre!

Mesterházy pedig belebukott a baloldali vezér szerepébe. Hiába lett ő a listavezető és miniszterelnök-jelölt, ez egy pürrhoszi győzelem. A várható vereség után nem hogy nem lesz vetélytársa az ellenzéki térfélen, hanem ő maga viszi be mind az öt riválisát. És ez nem ígér sok jót az mszp és mesterházy számára a következő négy évre. Ha Orbán győzni tud, akkor ennél a veszekedős, egymást eláruló és gyilkoló ötösfogatnál nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna a következő négy évre.

attikahülye.jpg

Mondjuk más választás nem maradt bajnainak, ugyanis, mint láttuk, bajnait és fletót nem csak ráerőszakolták kívülről, de belülről is nyomorgatták már az összeborulás érdekében. A közvéleménykutatási adatok alapján ugyanis, már a biztos baloldalinak tartott körzetek elvesztése is fenyegetett az mszp-együtt számára. Egy újabb Orbán kétharmad pedig azonnal mesterházy végét jelentette volna. Hiszen az összeborulás hiányával mindenki az ő rovására írná az újabb totális vereséget. Így hát aztán kénytelen volt minden idiótát beengedni. Pont mint az rtl a VV6-ba…

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr335759460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2014.01.16. 08:38:59

Mi van kisfácán, csak nem a valóvilla nevű szennyet szoktad nézni? Kb. ekkora a színvonalad is.
Attól függetlenül, hogy balfasz a baloldal IS, qrvára unalmas ez az össznépi fideszes fikázás ami ömlik a "köz" médiából. Pont az ellenkezőjét éritek el vele balfaszok. Én szóltam...

Parajpuding 2014.01.16. 08:39:09

Na mivan károly? Minden nap eregeted vityka szellentéseit a szádon keresztül?
Ennyit tudsz? Javaslom legalább kutyatápként próbálj a világ számára hasznossá válni, ha már másképp nem tudsz.

barli 2014.01.16. 08:42:29

höhö azt nyilatkozta a Mesterházy, hogy öt frakciót fognak alakítani. Csak tudnám, hogy hogyan. Vagy a fodor meg a Timi mellé beül négy-négy szoci?
Végülis a kdnp is csinált már ilyesmit, volt is rikácsolás..

Parajpuding 2014.01.16. 08:42:47

@kovi1970: tisztán látszik, hogy ettől a szerencsétlen baloldaltól is bokáig fossák magukat fideszzombik.
Soha nem is volt eszük értékes és pozitív kampányra, kizárólag az ellenfél (ellenség) fikázására telik, mert ennyit tudnak Semmivel többet. Igazi hitvány selejt és aljas horda.

Hipok Rita · http://tinyurl.hu/a16D/ 2014.01.16. 08:46:25

Az első képen rendkívül beszédes a metakommunikációjuk.
Mintha valami katasztrófát jelentene be Mesterházi.

Conchobar 2014.01.16. 08:46:35

"Mesterházy pedig belebukott a baloldali vezér szerepébe" - Semmiképp. Nem tudni, hogyaz ő ötlete volt, vagy valamelyik öregé, de az 'összefogás' jelszavát nagyon kitartóan tudta skandálni Bajnaiék felé, amire azok is meg is inogtak, és ez a megingás és MSZP felé tájékozódás el is riasztotta mellőlük a potenciális választókat, és a Milla mozgatta tömeget. Mesterházy (és pártja) ma már az egész baloldal egyértelmű vezetője. Józanul vizsgálva, Mesterházyék nem esélyesek a 2014-es választás megnyerésének, igazából nincsenek vérmes reményeik, következésképp a választás után nem fogja csalódás érni a baloldalt, ergo Mesterházy megmarad a baloldal vezetőjének (tekintve, hogy a nem MSZP-s ellenlábasai közül kevesen fognak rivaldafényben maradni, illetőleg a rivaldafényben, a parlamentben Mesterházy mszp-sei túlsúlyban fognak lenni)

Joci2800480 2014.01.16. 08:57:40

Majd Feri Mesterházyt is megpuccsolja. A DKval arra ment ki a játék hogy visszahozza magát a nulláról. Nahát ez sikerült. Jelenleg ugyan nem ágaskodnak a miniszterelnöki ambíciói, nade majd 2018ra más lesz a helyzet.

barli 2014.01.16. 09:00:36

@Parajpuding: várjámá, nem a ti egyetlen programpontotok, hogy el kell zavarni a zorbánt?

Balt 2014.01.16. 09:12:32

@barli: :) Hacsakúgynem. "Lakva ismerszik meg..." mondaná Sz. Tímea magyarhajnalos ex-férje. :))

Ebből is látszik, mennyire "érték alapon" van együttműködve... :)))

Balt 2014.01.16. 09:13:56

@Hipok Rita: :) Kicsattannak az örömtől. De lehet, hogy csak a commie mummyk pofonjától.

burnout syndrome (törölt) 2014.01.16. 09:14:27

@Joci2800480: A tegnapi Gyurcsány interjú az origón az első tőrdöfés volt Attis hátába. Nézzük csak, hány napot bírt ki Feri hataloméhsége? Akár 14-16 órát is? Úúúúúúhhh :D :D

@barli: Pm-es Timikét partiba vágták a fiúk, szép kis gruppen ez :D

@kovi1970: eléggé egybites vagy, ha neked minden kritikus fideszes ... szegénységi bizonyítványodat ki is állítottad ezzel magadról ...

Conchobar 2014.01.16. 09:16:43

@Joci2800480: "Majd Feri Mesterházyt is megpuccsolja. A DKval arra ment ki a játék hogy visszahozza magát a nulláról" - Miért ijesztgetjük a többieket a mumussal? Miért akarjuk azt hinni, hogy Gyurcsány egy hülye, aki nincs tisztában önmaga helyzetével (pláne, ha tudjuk, hogy Gyurcsány eddig sem a vezér szerepére tört, hanem csak a pozícióit akarta erősíteni). Gyurcsánynak nagyon is meg fog felelni az a helyzet, hogy Mesterházy a vezér, ő maga pedig a motor (ami hajtja, hajszolja a vezért az ötleteivel)

2014.01.16. 09:16:57

Ferinek lesz most 4 éve, hogy eltakarítson mindenkit ebből az összefogásból és 18-ban egyedüli kihívóként jelenjen meg.

Balt 2014.01.16. 09:17:18

@Conchobar: Szerintem viszont a móka pont most kezdődik (khmm, folytatódik), mindjárt a EP-választás alkalmával. Áder helyében immár a tények ismeretében megviccelném a társaságot, és egyszerre írnám ki mégis az ogy-választást. :) Hadd kínlódjanak a kinn is vagyok, benn is vagyok diszkrepanciával.

Joci2800480 2014.01.16. 09:17:46

@burnout syndrome: Amikor ott voltak hárman, és a Fodor gabika arról beszélt hogy miért kellettek a liberálisok, hát Feri vigyorgott. Szerintem még megvolt a spangli hatása :D

www.youtube.com/watch?v=nt9luw61ylQ

Balt 2014.01.16. 09:18:53

@Joci2800480: Jogos, Fegyenc már a megálapodás másnapján benyögte, hogy ha 2014-ben nem is lesznek ME ambíciói, a továbbiakban nem tudja ezt megígérni. :) Sőt, miazhogynagyonis! A témára ráfeküdnék a Fidesz helyében...

barli 2014.01.16. 09:19:07

Azért én arra is kíváncsi lenne´k, hogy miért pont a bejelentés napján volt "külföldi programja" a PMes csajnak. Van ennél fontosabb program? Vagy csak nem akart rajta lenni örökkön örökké a temetési fényképen?

Joci2800480 2014.01.16. 09:19:39

De az együttben legalább tisztességes politikusok vannak, náluk meg sok:

www.youtube.com/watch?v=CMIrO5yh5pg

Conchobar 2014.01.16. 09:20:40

@Hipok Rita: "Az első képen rendkívül beszédes a metakommunikációjuk.
Mintha valami katasztrófát jelentene be Mesterházi" - Inkább az a beszédes, hogy a blogírónak mennyire jó szeme van, milyen ügyesen választotta ki a milliónyi kép közül épp azokat, amelyek a posztja mondanivalójával harmonizálnak

Balt 2014.01.16. 09:22:26

@barli: Nem hinnémn, hogy ilyen morális szempontok felmerülnek nála... Humanistajogvédő (magyarhajnalos ex-feleség), mit várnál tőle mégis? :) (Költői kérdés.)

2014.01.16. 09:29:57

@Hipok Rita: Az ország érdekében össze kell fogniuk, még ha egyébként rühellik is egymást. Az arcok minden érzésüket elárulják.

barli 2014.01.16. 09:30:08

@Conchobar: mutass egy olyan képet, ahol nem úgy n´znek ki, mintha citromba haraptak volna!

Henry Chinaski · http://kiabrandito-valosag.blogspot.hu/ 2014.01.16. 09:31:21

Az arcokat elnézve nem sok örömük van ebben az összefogásban.
Érthetetlen, hogy akkor mégis miért csinálják?

Larry Silverstein 2014.01.16. 09:36:12

Igy is mindenki Mesterházyra fogja verni a balhét, és Fletó lesz a májer. Reméljük ellenzékben.

barli 2014.01.16. 09:38:55

@barli: a DKnál meg még csak nem is találok hírt/fotót :)

Wagem 2014.01.16. 10:01:16

@Parajpuding:
Ekkora a cimboraság köcsögök??
Dugd meg jól Kovit,hidd el szebb lesz a világ.
Akár orálisan.Mondják..Kovi ezt szereti.

Conchobar 2014.01.16. 10:01:38

@barli: "mutass egy olyan képet, ahol nem úgy n´znek ki, mintha citromba haraptak volna!" - Nem gondolhatod te azt komolyan, hogy én majd a képeik után guglizok. Mindenesetre, ritka az olyan ember, aki vigyorgás közben tudna vág citromba harapott pofát vágni. Merthogy pl. m.cdn.blog.hu/eg/egyenlito/image/%C3%B6ssze.jpg sokféle pofát vágnak (művigyort, halvány bazsalygást, komoly arcot), kivéve citrombaharapót, savanyút. a nol.hu/belfold/itt_a_lista_sorrendje__mesterhazy__bajnai__gyurcsany_# képen Jávor meg Bajnai gyászol, Mesterházyt Gyurcsány presszionálja, Fodor meg kielégült. Ezen se látok savanyú arcút. Összességében az van mindkét képen, hogy: meg kell csinálni ezt a sajtótájékoztatót, de menjünk már inkább haza. Kényszeredettség és egy kis unalom, ami az épp aktuális eseménynek szól. Rosszindulattal persze sok (távoli) dolgot bele lehetne látni pl. Fodor nem érti mire ment el az SZDSZ pártpénz

csotany 2014.01.16. 10:19:53

A képek fájlneveiért jár egy egyetértő fejbólintás a posztolónak.

bekerült 2014.01.16. 10:50:11

Ez a blog is megmutatja, hogy milyen gátlástalanok a FIDESZES "szellemiségek " !

Mindegy ezeknek, csak gyalázkodhassanak és ócsárolhassanak !

No, de ki figyel oda !
Majd a fülkében KELL odafigyelni és elküldeni őket a búsba !

Kivlov 2014.01.16. 10:51:36

ez a baloldali bagázs olyan magyar ,politikai "feláldozhatóak" stílus. "Nagy" nevek, egy sz*rban együtt. :D

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.01.16. 11:08:45

A baloldal ugyanilyen színvonalon volt 2009-ben is, amikor hónapokig keresték, hogy ki legyen Gyurcsány utódja. Végül megtalálták a nagyon független-nagyon szakértő Bajnait...

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.01.16. 11:11:20

@bekerült: Az Egyenlító blogot is nézd meg, az mutatja, hogy mekkora színvonal a baloldali pártszékházból szerkesztett blogokon.

Pop40 2014.01.16. 12:00:20

Kedves posztoló, nézegesd inkább a VV-t továbbra is.
Bár fideszék nyilván jobban fizetnek.

bekerült 2014.01.16. 17:01:57

@Online Távmunkás:

Azért mert az egyik blog rossz, attól még a másik blognak nem kötelező azt követni !
Ugyan ez vonatkozik a színvonalra is !

Ajtony 2014.01.16. 23:19:47

@Parajpuding: figyu b..arc! Most majd megint remeghetsz a szivárványos felvonuláson, hogy letépik a rózsaszín bőrtangádat a feketeruhások - mert Ferivel visszajönnek ők is.

Ajtony 2014.01.16. 23:22:53

@bekerült: a haverjaidat küldjük veled együtt

Boka1 2014.01.28. 10:16:42

Jó hír, hogy a baloldal többnyire baloldaliakat akasztott. Rossz hír, hogy magyarok akasztottak magyarokat.
süti beállítások módosítása