Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Tévedés! Gyurcsány nem őrült meg! Sőt! Tudatosan őrjöng!

2013. június 18. - A világ szerintem

Fletó szánalmas előadása a június slágere lett. Az őrületgyanús őrjöngés sokak szerint a biztos elmehibbantság jele. Orvosért, ápolóért kiáltanak, elmegyógyintézetbe záratnak Gyurcsányt. Pedig rosszul teszik, ha leírják őt! Fletó őrült a maga módján, de egyáltalán nem bolond! Amit tesz, hideg politikai számításból teszi. Szavazókat akar.

Nem, nem őrültem meg! Ahogy Fletó sem, bármennyire is úgy tűnik sokaknak a Hírtv beszámolójából és a kommentár nélküli bejátszásból.Mi tagadás, Fletó ripacs, igaz gyenge ripacs, de még véletlenül sem bolond. Vigyázni kell vele!

Azt felismerte, hogy személye egyre nagyobb tehertétel a baloldalnak, Mesterházy és Bajnai számára egyre kínosabb lenne bevenni az egybeborulásba, főképp úgy, hogy számottevő bázisa sincs Fletónak. Így aztán, mint írtam, a zsarolással is hiába próbálkozott. (lásd: Gyurcsányra megadták a kilövési engedélyt!)

Fletó bármivel próbálkozott, megbukott vele

Az elmúlt egy évben hiába volt minden igyekezete, nem tudott számottevő bázist fölépíteni, így egyre kevésbé tényező. Ezt pedig nem viseli el. Próbálkozott ő mindennel. Orbán egyetlen legyőzőjeként próbálta pozicionálni magát, de mindezt elmosta az öszödi hazugság. Aztán próbálta eljátszani a békülékeny baloldalit, aki nyit a jobboldal felé. Ezt se hitte el neki a kutya se. Próbálta a politikai akcionizmust, lakótelepi vendégséggel, éhségsztrájkkal, de így si csak legyintettek rá. Jobbára röhögést váltott ki, nem támogatást.

Végül pedig az Orbánt politikailag bírálók közül - eddig - nem sikerült kitűnnie. Ott nagy a tolongás. Mesterházy, Bajnai, Vona, Jávor, Schiffer, Fodor Gábor és rajtuk kívül megannyi nímand próbálta és próbálja minden nap fekáliával bekenni a miniszterelnököt, de egyelőre csak annyit tudtak elérni, hogy bizony szaros lett a kezük. Nos, ebből a tülekedésből Fletónak nem sikerült kitűnnie, nem sikerült támogatókat gyűjtenie. Ezért hát megint taktikát váltott.

Fletó nyílt színen fogja cigányozni Orbánt

Mindent egy lapra tett föl: a féktelen gyűlöletre. Ripacskodását, ocsmány szóhasználatát, trágárságba hajló rekedt hangú üvöltözését nézve egyértelmű: őrült, de nem bolond ő! Mindez nem más, mint hideg politikai számítás. Megpróbálja maga köré gyűjteni azokat az ezreket, akik már irracionális gyűlölettel viseltetnek Orbán Viktor iránt. Megtalálunk ilyeneket szinte minden pártban, de az ő igényeiket - eddig legalábbis - maradéktalanul nem elégítette ki senki. Eddig. Most jött Fletó és gyalázkodott, féktelenül és mosdatlan szájjal. És vannak, akiknek ez tetszik. Vannak, akik elégedetten fölkiáltanak: "végre!". Ennek az elmeháborodott aljanépnek kiszolgálására szegődött most el Fletó. Belőlük próbál olyan tábort építeni, ami esetleg elég zsarolási potenciál lesz a baloldaliak tárgyalásán. A Fletó párt 1-2 százaléka ugyanis nem az. De ha föl tudna mutatni ezekből a gyűlölködőkből összeverbuvált táborból 3-4-5 százalék körüli csürhét, akkor bezsarolhatná magát a baloldali egységbe és megkaphatná a vágyott parlamenti széket.

Persze Fletó víziójában az is ott van, hogy a permanens gyűlöletkampánya akár az önálló parlamentbe jutást is eredményezheti, így ne lepjen meg senkit, hogy a június 16-i gyalázkodása csak nyitány volt. Sőt. Ez még csak a kezdet. Föl kell készülnünk arra, hogy ennél csak rosszabb jön Fletóttól. Neki már nincsenek etikai határok, hamarosan nyílt színen fogja cigányozni Orbánt, kielégítve e szánalmas csürhe aljanép legalantasabb igényeit...

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr575366651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása