Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

A kétszínű szocik

2013. június 05. - A világ szerintem

Semmit sem felejtettek és semmit sem tanultak. A képmutatás és a hazugság az ő igazi világuk, a lételemük.

Az MSZP ma délután kiadott egy közleményt, amelyben azt ígérik, hogy nem támadják a kormányt az árvíz idején, sőt a segítségüket is fölajánlották. Mindez nagyon szép. Lenne, ha tényleg így lenne. Lehet, hogy Mesterházy és tettestársai nem állnak ki naponta a sajtó elé a senkit sem érdeklő hülye nyilatkozataikkal, de a facebookon már működnek a beizzított pártkatonáik. Elkezdték gyártani a kormányt gyalázó képeket, kommenteket, mintha az évszázad árvízéről is személyesen Orbán tehetne. 

Pont azon gondolkodtam a minap, hogy Németországban és Ausztriában már emberéleteket is követelt az árvíz. Emlékszünk még, hogy osztották az észt a fizetett ügynökök a facebookon, hogy az osztrák hókotrók ásták ki a magyarokat a hó alól. (az az öt darab, amelyik átjött) és példálóztak, hogy ott bezzeg milyen szervezett minden. Káráltak, hogy emberek fagytak meg az autókban, kismama szült az elakadt járműben, senki sem segít. Ezekből persze, mint kiderült, semmi sem volt igaz. Vajon mit csinálnának ezek az aljas béraggódók és szarkeverők, ha itt is meghalna valaki az árvízben. Pintér és Orbánt azonnal börtönbe akarnák csukatni. Minimum. Persze ott senki sem merne a tragédiából, a nehézségekből, a veszélyből politikai kampányt csinálni, mert azonnal lelepleződne az álságosság és a szemétség. Itt szabadon tehetik, sajnos. És már teszik is a "fotelhősök"

lásd például:

Új kép.bmp

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr385345664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása