Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Az MSZP tényleg az elmeroggyantak gyülekezete

2013. március 06. - A világ szerintem

Lopnak reggel, éjjel meg este

Ismét egy önlejárató kampány sztárjaivá tették magukat az MSZP minden rendű és rangú vezetői. Hogy mennyire gáz az összelopkodott pártvideo azt már sokan, sok helyütt leírták. Arról azonban kevés szó esik, hogy mindez miként történhetett meg…

Mondjuk a színpadon nyilvánosa Michael Jacksont imitáló Mesterházy Attilától nyilván nem vár senki olyan intellektuális teljesítményt, hogy föl tudja mérni egy ilyen video hatását. Azt meg végképp nem, hogy a kialakult és egyre terebélyesedő válságot kezelni tudja. Na de, hogy az MSZP több tucatnyi alelnöke, elnökségi tagja és pártigazgatója, választmányi vezetője közül egynek se jutott eszébe, hogy „Elvtársak! Ebből gond lesz!”, az azt mutatja, hogy a szürke állománynak egyre inkább híján vannak a szocik. Jószerével agyhalottként próbálkoznak ezzel-azzal, hátha bejön. Persze az is furcsa, hogy eszerint hiába fizetnek Ron Werbert, Braun Róbertet, és még jó néhány pr tanácsadót, közülük sincs egynek se annyi esze, hogy fölmérje ennek az ökörségnek a hatását.

Még nagyobb gáz, hogy amikor beütött a balhé, akkor se akadt egy spindoctor, aki kezelni tudta volna a válsághelyzetet. Az az első óra első leckéje, hogy a válság továbbterjedését meg kell akadályozni és azonnal meg kell kezdeni a kármentesítést. Na, mit tettek ehelyett ezek az elmeroggyantak? Tetézték a hülyeséget, tovább rontották a helyzetet.

Török Zsoltnak sikerül helyből olyan taplóságot mondani, amit normális ember nekifutásból sem tud. Mármint hogy a Puskás mez viseléséhez sem kérnek engedélyt az özvegyétől… Nos: a jogot tisztelők tudják, hogy Puskás mezt csak a jogutód engedélyével lehet csináltatni és árulni, miután kifizették a jogdíjat. Na, az MSZP se engedélyt nem kért, se jogdíjat nem fizetett. Mondjuk, nem csodálom, hiszen szerintem nincs az a pénz, amiért Puskás özvegye a férjének nevét adta volna a szocik mocskolódásához. Így tehát maradt a szocialista út: loptak.

Hogy aztán még a szocik Török Zsolt önleleplező ostobaságát még a temetési segély emlegetésével tetézték, arról nem is írok inkább, mert kevés szó tűrne nyomdafestéket.

Az is jelzés értékű, hogy a szocik bejelentették, csak az RTL Klub kifogásaival törődnek. Egyrészt a médiától tartanak, de ennél sokkal többet nyom a latban, hogy tudják, a médiacégnek kiváló jogi csapata van, akiktől még a szocik is – joggal – tartanak. Az persze végtelen cinizmusra utal, hogy Bartók Béla jogutódjának és Puskás Ferenc özvegyének a tiltakozásával, felszólításával mit sem törődnek. Tisztában vannak azzal, hogy nekik nincsenek jól fizetett jogászaik, akik le tudnák verni a szocikat. Mondjuk nagy pofára esés lenne, ha akadna egy-két jóérzésű sztárügyvéd, akik elvállalnák a két érintett személy jogvédelmét és beperelnék a szocikat lopásért és jogsértését.

Persze fölmerülhet, hogy a szocik még örülnek is a botránynak, hiszen ingyen reklámot kap az a videójuk, amire egyébként a kutya se lenne kíváncsi. Ha ez a cél, akkor az csak abban az esetben működik, hogy torgyáni vonalra állnak át a szocik, mert értelmes embernek attól felfordul a gyomra, amit a kampányvideoval művel az MSZP.

Ja és még valami! Ha már olyan social media guruk is vannak az mszp-ben, mint a like-kampányos Szanyi Tibor, annyit igazán tudhatnának, hogy 15 perces videot a kutya se néz meg! Még a hardcore szocik se… fölösleges pénzkidobás! Másfél - maximum két - perces videot hajlandó megnézni az emberek döntő többsége a neten, hosszabbat nem!

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr215120043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása