Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Károly szerint a világ

Mesterházy a klasszikus baloldali úton: akasztatna

2014. január 27. - A világ szerintem

Attila pontosan hallotta, amit mondtak, de nem rendreutasított, hanem még rá is kontrázott. Zsigerből. Ez következik a baloldal immár százéves tradíciójából: akasztatni.

mesterhazyfulel.jpg

Mesterházy Attila még azt is el tudja szúrni, amit nem lehet. Most éppen az amúgy sem túl értékes kampánybeszédét nullázta le teljesen az akasztós vitával. Többen persze gúnyosan fültisztítót ajánlanak, ám ők nem értik a lényeget. Attila pontosan hallotta, amit mondtak, de nem rendreutasított, hanem még rá is kontrázott. Zsigerből. Ez következik a baloldal immár százéves tradíciójából: akasztatni. 

Mert hát nem fülpiszkáló és fültisztító kellene, hanem csepp ész és cseppnyi tisztesség. Cseppnyi ész ahhoz, hogy azonnal tudja, hogy vállalhatatlan, ami elhangzott. Cseppnyi tisztesség pedig ahhoz, hogy legyen ereje azonnal nemet mondani az ilyenekre. De nem volt. Se cseppnyi ész, és tisztesség se semennyi. Mondjuk nem is lehet ezen egyáltalán csodálkozni. A baloldal klasszikus hagyományait követte attila, amikor mosolyogva igent mondott az akasztatásra. Nem tehet róla, ők zsigerből ilyenek. A magyar és nemzetközi baloldal legklasszikusabb hagyománya az akasztatás, a gyilkolás. Ha másként nem sikerül hatalmat szerezni vagy megtartani, akkor akasztanak. Magyar baloldal 2014... 

A bejegyzés trackback címe:

https://karolyvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr205784699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pamuk 2014.01.28. 08:59:36

Károly bá, Frakkot hol hagytad?
Annyira avitt az írásod.
Megkaptad a 10 perc világhírt. Mihez kezdesz vele?

MAC-Ka 2014.01.28. 09:04:43

Egy normális országban normális emberek csak röhögnének a szánalmas erőlködésen, ahogy a legprimitívebb módszerekkel, tartalom nélküli színtiszta hazugságokkal mocskolódással, manipulálással kampányol a kormány a hatalom megtartásáért, hiszen semmi máshoz nem értenek, ezzel nyertek 4 éve, ezzel akarnak most is.
Persze ez itt nem normális ország, saját országos sajtójuk van ( (c) kerényi ), milliárdokat forgatnak be "álcivilek" propagandagépezetébe, saját érdekeik alapján hozzák a törvényeket. A legközellebbi múlt eseményeit is folyamatos sulykolással letagadják, elhazudják, meghamisítják. És nem normális ez az ország azért sem, mert rengeteg ember van, aki ennek felismerésére is képtelen.

Mária 2014.01.28. 09:07:38

@lehunyjaketszemet:

"Mesterházy szégyellje magát, ezek után le kellene mondania a jelöltségről,"

Igen, ezzel a követeléssel most tényleg bekavarhatna a jobb kéz a balnak :D

És a kampány is sokkal szórakoztatób lenne, bár most se unalmas :D

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 09:10:51

Sok bögrébe fog fájni ez a téma az mszp-nek :)

Fazakas László 2014.01.28. 09:13:52

@kaczynski:

Gondolj néha arra, hogy a Reichstag-ot sem a komcsik gyújtották fel, Kassát se a szovjetek bombázták meg - de még a Dimitrov per se lenne téma ... amikor mindenünnen csak a "fogd rá a nyuszira" szövegeket halljuk.
Arra kellene inkább gondolni - azt a felemlített tévészékház gyújtogatást és bekövetkező rombolást annak idején valóban a magyar jobboldal követte volna el?
És mi van akkor, ha MÉGSEM egészen?
Amikor már annyi szar van a palacsintában, hogy valami látványosat kell végre megcsinálni, hogy a nagyvilágnak is előadható legyen - nos akkor jön a régi kommunista trükk -
a bizonyíték-gyártás és a látvány-show.
Így utólag kicsit elgondolkodva rajta.
- a lesötétített Nádor utcában ott áll a teljes felfegyverkezett REBISZ-es rendőshadsereg.
- a szintén lesötétített Szabadság téren már oda van készítve raklapokra előre a dobálható kő.
- a lesötétített téren szinte kontrasztosan szinpadias a díszkivilágított TV székházi lépcsősor - és rajta zajlik a "csata".
Amit persze a nagyjából 20-30 - előre jól kiképzett - civilruhás provokátor oly ügyesen kihasznál.
A nagy tömeg meg csak nbámulta a szinházat egy darabig de szóhoz se tudtak jutni.
Persze a hiradók kamerái már mind ott voltak és mindent lázasan felvettek.

Aztán ott van másnap demszky, a már rég megbukott, de hatalmához mégis oly görcsösen ragaszkodó gyurcsányi mellett az a másik annyira ragaszkodó - hogy a "Budapest lángokban" háttér előtt adja elő a nagyvilágnak a műsort.
"Budapesten a fasiszta hordák" ... blablabla ...

Mindehhez képest a Lenin fiúk 1919-ben nem éppen ministráns-gyerekesdit játszottak a páncélvonatukkal lenn vidéken - a szerintük népnyúzó "kulákok" között.

Gabbesz 2014.01.28. 09:14:31

Beszartatok fideszkomcsik???

Mária 2014.01.28. 09:15:04

@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:

"Ez a kötelezés kb. annyira hiteles, mint annak idején Kövér esetében: semennyire, az egész kitaláció."

Nem hitelesség kérdése.

Az egyik oldal előállt a saját hangfelvételével, amin egy szó hallható.

Most álljon elő a másik oldal is a saját felvételével, amin meg a másik szó hallható.

Vagy ha nincs olyan felvétel, amin az a másik szó hallható, akkor ismerjék el, hogy valaki hülye volt, amikor nem tartotta magát az eredeti, megírt szövegéhez.

Ehelyett mit csinálnak?

Kapkodnak, hülyeségeket nyilatkoznak, perrel fenyegetőznek.

Hagyják, hogy a fejükre boruljon a szar. Mi lesz így a szépen felépített bérretegős kampánnyal, a paksi Putyin-rabszolgasággal a közepében?

Jolka40 2014.01.28. 09:16:36

13 000 ember volt a rendezvényen. Ennyi ember között biztos van 1-2 bunkó. Szégyelljék magukat. A jobboldalon jobb lenne az arány szerintetek?

csak egy néző 2014.01.28. 09:28:58

@shitgun:
Hogy izlik a gumicsont kis demokratám???

Mária 2014.01.28. 09:30:49

@cleanwater:

Több tévéstáb is vette a beszédet a saját technikájával, különböző állásokból.

Az A verzió több csatorna hírei között is elhangzott, azt is meg lehet nézni, hogy ki adta le a saját rögzített anyagát, és ki vette át a másét. (Hír TV, M1, ATV, RTL Klub, TV2)

Csak meg kellene találni azt a felvételt, amelyiken a B verziót lehet hallani, akár tisztán, akár a hangsávból felerősítve.

Vagy el kellene ismerni, hogy valaki hülyeséget csinált, amikor a kösza beszólást beemelte a saját miniszterelnök-jelölti kampánybeszédébe.

Vagy ha pereskedni akar valaki, akkor a fentebb sorolt csatornákkal kellene a pereskedést kezdeni :)

De végül is tökmindegy, mert az emberek a Hír TV verziójáról beszélnek, akár igaz volt, akár nem, és ebből a helyzetből már nem lehet jól kijönni, legfeljebb kármenteni lehetne, de az meg úgy tűnik, nem megy.

kaczynski 2014.01.28. 09:39:01

@Fazakas László: Én nem csak gondoltam, de írta is minkét oldalról. Te viszont csak az egyik oldalról írsz és azt is egyoldalúan. 2006-ot én Fideszes puccsnak tartom, kísérletnek legalábbis, te meg azt is rákened a Gyurcsányra. Lelked rajta. Amiről azonban te is elgondolkozhatnál: a demokratikus politikai berendezkedésre a Fidesz emelt kezet és nem a szocik, pedig nekik is volt kétharmaduk az SZDSZ-szel. Helyedben azon is elgondolkodnék, hogy a kedves vezetőtök vajon miért kelet felé orientálódik, és miért nem jó neki a polgári demokrácia, meg a piacgazdaság, ha már egyszer egyébként jobboldalinak tartja magát. Csak nem azért, esetleg, mert jobban vonzódik a centralizált, kádári és Putyinista rendszerekhez, mint - mondjuk - Angela Merkel demokratikus Németországához. Talán inkább Orbántól kellene félniük a jobboldali polgároknak, mint mondjuk Mesterházytól, vagy Bajnaitól, akár Gyurcsánytól. Azon az alapon, amelyen a jobboldal képes lekommunistázni a mai baloldalt, azon az alapon a Fides-renszert nyugodtan nevezhetnék proletár diktatúrának. A felkapaszkodott, vagy felkapaszkodni vágyó kispolgárok és szellemi proletárok diktatúrájának.

Kivlov 2014.01.28. 09:40:38

akasztatna? magát se felejtse el... :D

Blogger Géza 2014.01.28. 09:43:08

@jogalany: "jobb, ha nem tudjuk, honnan volt az MSZP pénze"

HaCS 2014.01.28. 09:43:12

@Fazakas László:

"És mi van akkor, ha MÉGSEM egészen?"

Akkor ugye valami kis bizonyítékokkal, cáfolatokkal illene előállni, nem holmi légből kapott elméletekkel.

Mellesleg a FIDESZ székház védelmére érkező kellemes szolid futballszurkolók (köztük ugye az elítélt gyilkossal) nem éppen a te elméletedet erősítik.

Január Herceg (2014) 2014.01.28. 09:45:23

Le vagytok ti maradva. Mi az, hogy akasztatna? Akasztat is, már régóta és folyamatosan. Különítményesei járják az utcákat és elrabolják azokat, akik nem mutatnak elég szimpátiát az MSZP és személy szerint ő iránta. Százezrekre rúg az áldozatainak száma, csak ti együgyűek nem veszitek észre. Tombol a vörösterror.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 09:49:02

Ja a libsik (kritikusok blog, ahol persze nem lehet hozzászólni):

"Nem az a lényeg, hogy akasztanak, hanem az, hogy milliárdos..."

Aha, ilyenkor már nem ez a lényeg, az csak akkor lényeg, ha az érintett balliberális.

A liberálisok és a kommunisták eleve ellenségnek tekintik politikai ellenfeleiket. Gyurcsányék Kunczéék támogatásával gond nélkül verték szét Orbánék gyűlését, hiszen ellenség. Itt meg is írta egy "demokrata", ez bosszú volt a szeptemberi TV székházért, ami egyébként balliberális provokáció lehetett.

Szerintem nem volt igaza, egyszerűen csak azt akarták elérni, hogy az emberek, ha politikai problémájuk van, féljenek az utcára menni. Ezek ugyanis nem demokraták, a kommunista és a liberális alapvetően gondolja azt, hogy neki kell hatalmon lenni és ezért bármire kész.

Itt a blogokon is, nem egy jobbos fogja tőled megkérdezni, hogy miért vagy itt, hanem egy ballibsi.

Egyallampolgar 2014.01.28. 09:49:57

@jogalany:
Még mindig nem tudom miért rosszabb Gyurcsány az MSZ(M)P -nél, de hogy az egész SZDSZ-MSZP-Gyurcsány szerepelt le 2002-2010 között az egyértelmű. S az is, hogy ha Bajnai, Szabó T , Jávor B melléjük áll akkor már ők is megbuktak.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 09:52:14

@Mária: Egyébként is mindenki joggal gondolja azt, hogyha lenne a hátuk mögött egy megszálló hadsereg akkor simán akasztatnának, hiszen volt rá példa.

Azért nem mindenki 1990 után született.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 09:54:36

@jogalany: Szerintem Mesterházyval sem, de hogy együtt vannak, az tényleg jobb.

Együtt a 2002-2010-es elkúrós csapat.

Ez a Nevem 2014.01.28. 09:58:26

Én úgy emlékszem, hogy Kövér mondta a köteles beszédet . Akkor miről is hablatyoltok itt? Mesterházi szájából én ezt nem hallottam!!!! Jogállamról beszélt és nem kötélről. Mária maga tényleg beteg. Fröcsög mint egy fúria.

nnnnnnnn 2014.01.28. 10:03:08

@♔bаtyu♔: "A liberálisok és a kommunisták eleve ellenségnek tekintik politikai ellenfeleiket. "

mondjuk én is ellenségnek tekintem őket, nincs ezzel baj.

Ez a Nevem 2014.01.28. 10:03:25

@Mária: Oszt miért kellene lemondania? Az hogy maguk fröcsögnek nem elég indok hozzá.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 10:03:53

@$$$=$$$: Az lehet, csakhogy te nem vagy politikus.

nnnnnnnn 2014.01.28. 10:05:08

@Ez a Nevem: hogyha így gondolod, akkor menj le a pincébe, keress egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kösd fel magad :D

gabuscica 2014.01.28. 10:11:17

@Kutyuu: de most ti köteleztetek. Kész. Végetek van :)

gabuscica 2014.01.28. 10:13:54

Ha ebbe beleroppan Mesterházy, szabad a pálya Gyurcsány előtt.

Airnold · http://volvosagok.blog.hu/ 2014.01.28. 10:14:16

Nem mintha szimpatizálnék Mesterházyval, nadeazért Károly... Ne legyél már ennyire ostoba, mantrázó fidesznyik!

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 10:16:48

@Airnold: Mi a gondod? Köteleztek nem? Egy szavad nem lehet, ha Orbánék a nyakukba kötéllel jelennek meg, mint anno Lendvaiék.

Ráadásul itt még jogos is, mert ez nem szándékos félreértés lesz.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 10:17:28

@gabuscica: lehet, hogy Feri kiabálta be. Nyilván lesz még más is.

gabuscica 2014.01.28. 10:20:22

@♔bаtyu♔: iszonyúan vergődnek, hogy négy éve nem ők mondják meg, mi a "lényeg". Ez az, amibe képtelenek beletörődni...

Szociknak vége 2014.01.28. 10:23:28

@jogalany: 'Még mindig nem tudom, mivel zsarolhatta meg Gyurcsány Őket, mert hogy Gyurcsánnyal esélyük sincs az biztos.'

Az eddigi kkv-k alapján Gyurcsány nélkül nincs semmi esélyük. Valszeg vele sem de mit veszíthetnek?

Szociknak vége 2014.01.28. 10:26:09

@$$$=$$$: '"A liberálisok és a kommunisták eleve ellenségnek tekintik politikai ellenfeleiket. "

mondjuk én is ellenségnek tekintem őket, nincs ezzel baj.'

Háháháhháháhá

Phteven 2014.01.28. 10:26:29

Vállalhatatlan, ami elhangzott? Nem kell ez a fajta érzékenység, műhiszti! Ha én azt mondom, hogy vigyen téged el az ördög, akkor nyilván arra gondolok, hogy egy címeres idióta vagy, egy fasz, akinek nem blogot kellene írni, hanem 3 műszakban szalag mellett dolgozni. Agyi képességeket figyelembe véve, nem hinném, hogy máshol igényt tartanának a szolgálataidra. (Itt most a politikai seggnyalást nem vesszük be a tevékenységek körébe.)

Igen meglepő, hogy az elhangzottak tárgya, a felcsúti polgármester körüli gazdasági anomáliák senkinek nem érték el az ingerküszöbét, pedig a miénktől fejlettebb demokráciákban, pl. Kínában, ilyenért fel szokták akasztani az embereket.

Fazakas László 2014.01.28. 10:28:39

@HaCS:

"valami kis bizonyítékokkal, cáfolatokkal illene előállni"

Hát - ja!

Mellesleg - az nem elég bizonyíték, hogy a másik fél (az akkor regnáló gyurcsányi - libajnai féle hazaáruló vörös horda) sem tudott semmiféle bizonyítékot felhozni akkor arra, hogy mondjuk - valóban a Fidesz csinálta és vezényelte volna le a balhét.
De még csak a kissé szélsőségesebbnek kikiáltott Jobbikra se hallottam ilyen balos "sárdobálási" vádakat, politikai próbálkozásokat!

konrada 2014.01.28. 10:28:55

@Berzengő:
Jól látod, valóban azok, akik egyetértenek az akasztással, illetve bábut égetnek, szobrokat rugdosnak nem valók miniszterelnöknek.

... s reménkedjünk együtt, se Bayer, se a gyujtogató, se a műszobrot rugdosó, se az akasztással egyetértőből nem lesz sosem miniszterelnök.

Szociknak vége 2014.01.28. 10:32:11

@konrada: Ugyan már. Ki nem szarja ezt le, választási hiszti.

Az mszp alkalmatlan a kormányzásra, de nem emiatt, hanem a dúlás miatt amit bemutatott nemrégen.

Laci A Lakli 2014.01.28. 10:32:59

Azert en nem vagyok a kotel ellen, mert megerdemelnek...
Azonban az varatlanul ert, hogy Mesterhazy a halalbuntetes mellett foglalt allast. :)

Fazakas László 2014.01.28. 10:34:07

Az összeesküvés elméletek - pedig, egy idő után általában ki is szokott derülni - hogy általában igazak!
Mert - "nem zörög a haraszt ..." (ha szarik benne a paraszt)

Mint ahogyan a Budaházy-féle hídlezárást követően - úgy jó tíz évre reá - de csak kiderültek - szivárogtak beismerő utalások arra, hogy IGENIS voltak választási ügyeskedések, mondhatni töményen - csalások - a 2002-es országgyűlésin.
Ezt azért a végére csak kibökték nagy nehezen egyszer ...

Fazakas László 2014.01.28. 10:35:17

@Laci A Lakli:
A körtél arra jó, hogy többször fel lehet használni!

Laci A Lakli 2014.01.28. 10:37:38

@Fazakas László:
Igen azert Mesterhazy oldalan is ultek emberek akik szerintem kierdemeltek :)

HaCS 2014.01.28. 10:41:13

@Fazakas László:

"libajnai féle hazaáruló vörös horda) sem tudott semmiféle bizonyítékot felhozni akkor arra, hogy mondjuk - valóban a Fidesz csinálta és vezényelte volna le a balhét"

Éppen ezért nem is állítják (mint, ahogy én sem), hogy ez történt. Bár cáfolj meg egy-két forrással, hogy ki állított itt a FIDESZ-ről bármi vezénylésfélét.

Itt csak te vagy az aki mindenfélékkel vagdalkozik a levegőbe.

Tudod mit jelent az "argumentum ad ignorantiam". Ha nem, nézz utána! Pont rád illik.

Szociknak vége 2014.01.28. 10:44:31

@HaCS: Gyurcsányék reagálása a 2006os tüntetéseken áldozatokkal járt, de megérte. A posztkomcsi baloldal aláírta a halálos ítéletét, többet nem kerül kormányra.

Egyik pártjuk megszünt, a másik 2014 után bomlik fel.

Mária 2014.01.28. 10:47:14

@Ez a Nevem:

"Mária maga tényleg beteg. Fröcsög mint egy fúria."

Ezért fogjátok elveszíteni ezt a választást is :)

Nincs stratégiátok, nincs taktikai érzéketek, nincs egy ember, akinek a vérében van, hogy tömegek előtt kifogástalan technikával beszéljen.

Ha meg valaki beleveri az orrotokat a szarotokba, hisztérikusan tombolni kezdtek.

Mesterházy tulajdonképpen megköszönhetné a Hír TV-nek, hogy felhívták a figyelmét egy ordas melléfogásra, amit profi szónok NEM követhet el.

HaCS 2014.01.28. 10:47:32

@Brúsz Pringstein:

Ez nagyon könnyen megeshet.

konrada 2014.01.28. 10:51:20

@Brúsz Pringstein:
Jaj, ne vegyél már komolyan!;))
Csak egy fricska volt annak, aki azzal akarta mentegetni a kedvencét, hogy mások...

...persze hogy nem ez a lényeg, de mivel annyi hülyének van szavazati joga, hát persze hogy nekik is kell valamit adni a kampányban. ...s ez már Fletónak a saját vallomása szerint is bejött, hát akkor nem lehet kihagyni. ezt a fajta kampányt sem. (sajnos.)

Parajpuding 2014.01.28. 10:52:07

Fideszféreg károlyka, linkeld már ide azt a cikkedet is, amikor problémáztál a kövérlaca köteles beszédén. Ja és akkor azt nem bekiabálta valaki, hanem a saját szájából hangzott el.
Minden nap bizonyítod, hogy egy emberi hulladék vagy. Neked még kötél helyett is inkább patkányméreg járna.

nnnnnnnn 2014.01.28. 10:56:01

@Parajpuding: kit érdekel a nyomorod maszopcsicska proli?

Oxy 2014.01.28. 11:07:10

Mi ez a hiszti, skacok? Az elmútt4év után igazán mindenki örülhetne, hogy csak kötélről volt szó, és nem máglyáról!

nnnnnnnn 2014.01.28. 11:10:58

@Oxy: a baj csak az hogy ezekhez a dolgokhoz emberek is kellenének, ami nektek nincs, bukni fogtok áprilisban újra mint a huzat.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2014.01.28. 11:12:22

Karcsika! Ez a blog most fordítva sült el, hiába erölködtél.

csak egy néző 2014.01.28. 11:13:11

@HaCS:
"Éppen ezért nem is állítják (mint, ahogy én sem), hogy ez történt. Bár cáfolj meg egy-két forrással, hogy ki állított itt a FIDESZ-ről bármi vezénylésfélét."
Wikileaks:
"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani.”

Fazakas László 2014.01.28. 11:15:48

@Parajpuding:

Ha értelmi fogyatékos vagy, akkor ne tagadd le! Mint ahogyan a többiek se, akik azt az "elhíresült" köteles beszédet teljesen úgy értelmezték - olyan - a szövegkörnyezetéből kiemelten és kifordított kontextusában - ahogy a ronwerber féle zsidó tróger és a hazug komcsik megcsinálták - azaz az akasztások majdani eljövetelében rémképében!
Mert minden valóban normális ember tudta akkor, mi lenne a valódi szöveg.
De ezek ordították éjjel-nappal a rém sötét fejekbe, (mert "hazudtunk reggel, délben és este") valamint a minden hazugságot jól meghalló elvtársi fülekbe - az helyett hogy forró ólmot öntöttek volna nékik bele - hogy ajajj mi lesz itt, ha győz a Fidesz ....

Kövér pontosan azt mondotta - s ez egy elég közismert mondás:
"aki annyira kishitű, az fogjon egy kötelet és menjen fel vele a padlásra, s akassza fel magát".
Hogy aztán ez a szöveg úgy lett értelmezhetőségében alaposan kifordítva és átalakítva, hogy a folyton ellenségkép-szindrómában és állandóan rettegőre vett hülye vörösbuzi komcsik mind mind csak azt hitték, ha itt győzne a Fidesz akkor akasztások lesznek!

Sajnos nem győzött - csak 2010-ben, ám akasztások valójában máig sincsenek.
Pedig komoly igény azóta is lenne rá.
Ha valamikor Nagy Imrét lehetett, akkor a többi - valóban bűnözőt és bűnöst - most miért nem?

dr kíváncsivagyok 2014.01.28. 11:24:21

"Mesterházy a klasszikus baloldali úton: akasztatna"

Errol is lehet beszélni...és elterelni a figyelmet arról hogy A FIDESZ SZÉTLOPJA AZ ORSZÁGOT ORVBÁN VEZETÉSÉVEL !
Mert a lényeg ez : órvbán és baráti kore szarrá lopja magát,..mikozben milliók éheznek !!!!

dr kíváncsivagyok 2014.01.28. 11:25:10

"Mesterházy a klasszikus baloldali úton: akasztatna"

Ki is akarja visszaállítani a halálbuntetést ???
A jobboldal...

Fazakas László 2014.01.28. 11:26:49

@HaCS:

Lehet, hogy amiket néha elmondok, vagy amiket itt leírok - annak nincs valódi valóságtartalma nem sok. Csak képzelődés vagy logikai eszmefuttatás.
De ha a "közismert" hazai filozófusok (Heller Ágnes, Tamás Gáspár Miklós meg a több riherongy naplopó) vizionálhatnak bizonyos dolgokat, előre megfesthetnek kétes jövőképeket vagy megmagyarázhatnak akár megmagyarázhatatlan dolgokat is az áltudományos filozófiális módszerükkel - és ők mindezzel még eléggé elismertek is tudnak lenni bizonyos körökben - akkor én miért ne tehetném?
Ezeddig jó néhány összeesküvés-elméletemre egy kis idő múlva megjött a valódi valóság - az én személyesen is legnagyobb - s valóban a legnagyobb meglepetésemre! Amit vizionáltam, arról kiderült hogy nagyonis IGAZ volt!

Miazhogy! Nagyonis - mint a gyurcsányinál ...

nnnnnnnn 2014.01.28. 11:27:57

@dr kíváncsivagyok: neked is kellemetlen lesz az áprilisi újbóli fidesz győzelem...

dr kíváncsivagyok 2014.01.28. 11:27:59

@Mária:
Ha a KRETÉN hímnem,...akkor a KRETÉNIA illik rád . Nagyon egyszeru és egyugyu emberke vagy.

dr kíváncsivagyok 2014.01.28. 11:28:56

@$$$=$$$: Valóban kellemetlen lenne, de nem számítok rá...
2002 - ben is nagy volt a pofátok...

dr kíváncsivagyok 2014.01.28. 11:32:04

@Jolka40:
"13 000 ember volt a rendezvényen. Ennyi ember között biztos van 1-2 bunkó. Szégyelljék magukat. A jobboldalon jobb lenne az arány szerintetek? "

Ott is ugyanez az arány...fordított állásban....

Szociknak vége 2014.01.28. 11:45:13

@dr kíváncsivagyok: honnan van az mszp-nek 13000 híve?

Eszednél legyél!

Pop40 2014.01.28. 11:58:45

A narancsbolsi posztoló szokásos baromságai.
Ezek szerint, ha én elmegyek egy birkamenetre, és mikor Orbán elvtárs az ellenzékről beszél, beordítom, hogy akasztani, elmeszelik Orbán elvtársat?:DDD

Az más tészta, hogy amúgy a bekiabálónak teljesen igaza volt. A hazaáruló narancsbolsi maffiának börtön vagy kötél jár.

Circus 2014.01.28. 12:00:19

Megnéztem többször a bejátszást, sehol nem mondta, hogy ő kötelet _akarna_, sem azt, hogy ezzel egyetért. Annyi hangzott el, hogy akár ilyen is történHET, de az nem, hogy aktív részvételre buzdít.

Azzal lehet vitatkozni, hogy a beszólást alapból vissza kellett volna utasítania (szerintem igen, többet nyert volna vele) vagy sem, de nyilván így lehet támadni.

sanyix 2014.01.28. 12:03:27

@Berzengő: igen elég klasszikusak, hiszen a fidesz baloldali párt, már már szélsőbaloldali. Tudod nem azt kéne nézni mit mondanak, hanem hogy mit csinálnak ;)
Egy ilyen "jobboldali" pártot mint a fityisz, az usában lekommunistáznák :D

Ma magyarországon nincs jobboldal, baloldal van, CSAK.

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 12:04:42

@Circus: "em azt, hogy ezzel egyetért"

vs.

"De mégis inkább azt hiszem, hogy nem lesz itt katedra, hanem talán az a másik, amit itt az imént bekiabáltak”

Igazi elhatárolódás.

Szociknak vége 2014.01.28. 12:07:10

@sanyix: A fidesz a gazdagok pártja. A gazdag baloldaliak pártja LOL

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 12:07:46

@Pop40: "Ezek szerint, ha én elmegyek egy birkamenetre, és mikor Orbán elvtárs az ellenzékről beszél, beordítom, hogy akasztani, elmeszelik Orbán elvtársat?:DDD"

Hát ha Orbán elvtárs visszazólna a bekiabálásodra, hogy "igen, ez jó ötlet" akkor megnézzük majd mit lép rá a Szabad Demokratikus Világ.

De ilyen nem lesz, mert orbán elvtárs nem olyan hülye mint házmestery elvtárs.

nnnnnnnn 2014.01.28. 12:08:24

@Circus: a bejátszásban elhangzik egy csomó beszólás, többek között a kötelet is, de nyilván nem arra mondja mesterházi, mert annyira nem lehet hülye, viszont kár volt reagálnia egyáltalán, mert most ezzel lehet szivatni. mondjuk nem sajnálom, hisz csak egy maszopos.

sanyix 2014.01.28. 12:11:41

@Brúsz Pringstein: igen, mint a másik oldal. Nincs is különbség, csak máshogy mondják ugyan azt. Fityisznél minden nemzeti, mindenki más komcsi. Másik oldalon mint a SZENT piac, és a nyuggerség, minden más náczy rászistá kirekesztő, de a lényeg ugyan az: mindent viszünk, haverok mutyi hanta.

Mária 2014.01.28. 12:55:14

@dr kíváncsivagyok:

"Ha a KRETÉN hímnem,...akkor a KRETÉNIA illik rád . Nagyon egyszeru és egyugyu emberke vagy."

Hozzád meg a dr. hülyevagyok nick illene jobban :D

Pop40 2014.01.28. 13:01:07

@eßemfaßom meg áll:

Konkrétan hol látható az, hogy ilyet szólt vissza egy jól érthető "kötelet" megjegyzésre?

Amúgy hogy melyik narancsbolsi mennyire hülye, arról ajánlom figyelmedbe berzengő gyűjteményét fent.

Valahogy ezekben az esetekben nem habzott a narancskomcsi söpredék szája.

Pop40 2014.01.28. 13:04:09

@eßemfaßom meg áll:

De tegyük hozzá, hogy a
"börtönbe" kitétel a MINIMUM elvárásom az ellenzék felé, a narancsbolsi hordával való bánásmódot illetően.

Tehát ha Attis nem okézta le a bekiabálást, az a nagy hiba, nem az, ha leokézta.

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 15:47:40

@Pop40: nem is lenne hirértéke, ha börtönös bekiabálásra reagált volna támogatólag házmestery.

Ez a Nevem 2014.01.28. 16:04:50

@Mária: Maga azt sem tudja mit beszél. Persze csak a hírtévét nézi. Jellemző. Az orrát pedig maga verje bele abba a bizonyos kupacba .

Ez a Nevem 2014.01.28. 16:09:15

@HaCS: Milyen érdekes, hogy a kormányváltás után megszüntek a cirkuszok. Csodák nincsenek.

Ez a Nevem 2014.01.28. 16:15:30

@$$$=$$$: Húha Utánozod Kövér urat? És még ti beszéltek.Na látod látod a kötelet kínálgatás a Ti védjegyetek. Ha az érveitek sántítanak akkor rögtön jön a kötél kínálgatás. Ezek vagytok Ti.

jogalany 2014.01.28. 16:19:13

@Fazakas László:
Ha idézünk azt pontosan illik:
"hazudtunk reggel , éjjel és este..."
Sztem filozófálgathatsz, lehet köztük jó is.

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 16:44:02

@Ez a Nevem: "Milyen érdekes, hogy a kormányváltás után megszüntek a cirkuszok."

Mi abban az érdekes, hogy az kormányellenes cirkusz a kormány elzavarása után megszűnik?

Fazakas László 2014.01.28. 17:29:37

Én nem foglalkoztam soha magával a pontos kifejezéssel és szóvirággal - pedig azért megvan - mintegy eredeti őszödi hangfelvétel-ként a számítógépemen -
de a dolgoknak a lényege már valójában csak önmagában az ...
ezek a rohadt hazaáruló büdöskomcsik csak EGY AZ EGYBEN de FOLYAMATOSAN HAZUDTAK nekünk! És a magyar népnek!
Akkor meg mi lenne még itt a bibi?

Circus 2014.01.28. 17:50:18

@eßemfaßom meg áll: pont ezt írtam, hogy nem határolódott el (de én megtettem volna a helyében), viszont köszönöm, hogy beidézted, legalább nem kellett megint megnézzem:

"De mégis inkább azt hiszem, hogy nem lesz itt katedra, hanem talán az a másik, amit itt az imént bekiabáltak”

Ebben hol van az, hogy ő fel akarna kötni bárkit is?

Példaként a kövéri kinyilatkoztatás ennél lényegesebben direktebb és ráutalóbb volt, mégis kimosdatták.

Circus 2014.01.28. 17:52:07

@Pop40: ezt vagy kb ez tmondta, ha jól emlékszem.

A bajomat megfogalmaztam az előző hsz-ban...

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 18:27:57

@Circus: "Ebben hol van az, hogy ő fel akarna kötni bárkit is?"

"kötelet!"

"hanem talán az a másik, amit itt az imént bekiabáltak”"

Tényleg, hol is?

"Példaként a kövéri kinyilatkoztatás ennél lényegesebben direktebb és ráutalóbb volt,"

Ja,mit is mondot róla az Igazi Demokrata:

"Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.""

2014.01.28. 19:04:22

Attila segg hülye, ráadásul annyit van nyugdíjas fórumon, hogy már ő is megsüketült.
...meg hazudik ahogy kell, éjjel nappal.

Circus 2014.01.28. 23:01:46

@eßemfaßom meg áll:
ő (MA) kiabálta/mondta ezt?
A poszt ezt állítja.

Azt meg már kétszer leírtam, hogy el kellett volna határolódnia. Bár lehet, hogy keményebbre váltja a stílust.

Nem kell mosdatni Kövér Lászlót. Max ki lehet hozni a kettőt döntetlenre, és megkapjuk a nullát, mint eredményt - ami jól jelzi az egész magyar politikai rétegről kialakult véleményemet.

@SmittyB: melyik a jobb, aki bevallja, vagy aki letagadja? Alapból egyik sem, de az egyik legalább őszinte.

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 23:06:57

@Circus: "ő (MA) kiabálta/mondta ezt?
A poszt ezt állítja."

idéznéd?

"Nem kell mosdatni Kövér Lászlót."

Ha szerinted mosdatás az idézet, beszéld meg Gyurcsánnyal, hogy ne mondjon ilyeneket.

Circus 2014.01.28. 23:11:41

@eßemfaßom meg áll:
a kedvedért, utoljára, idézem az utolsó bekezdést:

"...amikor mosolyogva igent mondott az akasztatásra. Nem tehet róla, ők zsigerből ilyenek. A magyar és nemzetközi baloldal legklasszikusabb hagyománya az akasztatás, a gyilkolás. Ha másként nem sikerül hatalmat szerezni vagy megtartani, akkor akasztanak. Magyar baloldal 2014..."

Pontosan mit mondott Kövér László, odéznéd azt is? Köszönöm.

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 23:24:34

@Circus:
bekiabálás :"kötelet!"

MA: "..hanem talán az a másik, amit itt az imént bekiabáltak”

ha szerinted ez nem igenlés akkor mi az, csak ha kiadja 6 példányban viaszpecséttel?

Kövért pedig továbra is beszéld meg Gyurcsányoddal, ő kreálta a sztorit.

2014.01.29. 00:21:57

@Circus: Nana, itt Attika igencsak hazudott, igaz lehet, hogy 2 év múlva bevallja.

Kövért meg kár idehozni, mindenki tudja milyen fazon, de ha egy miniszterelnök jelölt így vélekedik aztán egy ordasat hazudik, hát...

Ez még hagyján de mint írtam annyira semmi az ürge, annyira nulla, hogy még bábnak is szánalmas .

Circus 2014.01.29. 00:41:47

@eßemfaßom meg áll: most hallgattam meg, a te kedvedért belinkelem. 0.30 körül kezdődik.

www.youtube.com/watch?v=35Zd4uqq-5o#t=72

Azt pedig majd gondold végig, ha szerinted/szerintetek Gyurcsány mindig hazudik, akkor miért pont azt hiszitek el, hogy ez így történt, ahogy mondta.
Te/ti döntitek el, hogy mikor hazudik? :)

@SmittyB: Kövérrel kapcsolatban egyetértünk, a hazugsággal kapcsolatban pedig ugye van az a találós kérdés, hogy honnan lehet tudni egy politikusról, hogy hazudik? Mozog a szája.
Mit hazudott, tényleg kiváncsi vagyok? Nem néztem/hallgattam a beszédet, annyira nem érdekelt.

eßemfaßom meg áll 2014.01.29. 17:48:07

@Circus: Nem hiszel Ferencnek?

Akkor te náci vagy, ez nem kérdés többé.

Circus 2014.01.29. 17:51:16

@eßemfaßom meg áll: nem az a kérdés, hogy én hiszek-e, hanem te, aki szerint minden szava hazugság, miért/hogyan hiheted el, hogy erről igazat mondott :)

eßemfaßom meg áll 2014.01.29. 18:03:20

@Circus: mert amit mond 100%-ban összevág az egyébként ismert tényekkel. Perasze az lehet, hogy nem maga Ferenc a zseni hanem csak lenyulta egy közkatonája ötletét, de ez azon a tényen nem változtat, hogy az a balhé egy felfújt, megcsinált esemény volt.

És nekem itt erről ennyi, 2014-et írunk és épp a nagyonlegdemokraták lóbálják a kötelet.

2014.01.29. 23:28:10

@Circus: Én sem néztem viszont ezt a részt ismerem, ahogy te is.
Kötelet kiabáltak, de mire a füléig elért börtön lett belőle.

Ki az aki beveszi ezt a maszlagot?

Circus 2014.01.31. 08:26:04

@SmittyB: ez a része így nekem is sántít, elcseszték/cseszte a kommunikációt.

Őszintén szólva, sem ez, sem a másik eset nem érdekel túlzottan, mindkettő a saját tábornak szólt - én pedig utálok táborozni.

Circus 2014.01.31. 21:00:19

Tudom, hogy nem illik kunkorrenciátol idézni, meg linkelni, de sok szeretettel @eßemfaßom meg áll: -nak és @SmittyB: -nek, meg mindenkinek, aki szereti:

www.origo.hu/itthon/20140131-a-hir-tv-belenyult-mesterhazy-koteles-beszedenek-a-hangsavjaba.html?sec-4

2014.02.01. 20:17:42

@Circus: Nem értem miért linkelted ide?

Berzengő 2014.02.03. 06:50:31

@ Ha ennyire átlátszó a szektás Karcsi akkor felmerül a SAJÁT KÉRDÉSED a blogodból:

"Kérdés akkor, hogy mire jó szennyblog „elemzése”?"

Tempus-Anh 2014.02.03. 12:26:52

Azt újra és újra elfeledjük, hogy amíg itt tízmillió magyar kettétépkedi egymást, addig a Kisantant csak hátradől a székében Kárpát-medence-szerte és elégedetten dörzsöli a tenyerét. Könnyű a dolga és mi még inkább megkönnyítjük.

wowerman 2014.02.18. 23:03:04

@Tempus-Anh: kedves kriptaszökevény, eltévedtél pár évtizedet
süti beállítások módosítása