Konzervatív, kemény és szabadszájú írások

Károly szerint a világ

Orbán hűséges acsarkodói

2014. augusztus 15. - A világ szerintem

Még mindig nem értik. A baloldal még mindig nem érti. Annyira egyszerű pedig: bedobnak nekik valamit, ők meg ostobán rácsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra.

Tépik, marcangolják. Acsarkodnak itthon és külföldön. Körbejárja az összes ostoba,gondolkodásra képtelen ballib politikusuk, ezen csámcsog a médiájuk, ezen rugózik az összes nyugati haverjuk. Ha nagyon mélyen érinti a balliberális oldal 1919 óta folytatott szellemi, ideológiai, politikai és gazdasági ámokfutását, akkor még tüntetnek is, és aláírnak rendületlenül.

hülyék.jpg

Tovább

A Balek

Nagyon úgy tűnik, hogy maguk a nagy összefogók sem gondolták komolyan, hogy bármi is lehet a nagy budapesti összefogásukból. Minden bizonnyal ezért sikerült csak hosszas keresés után találniuk egy igazi balekot, aki büszkén és ostobán vállalta a pofozógép szerepét Tarlós Istvánnal szemben. Mondjuk falusnak legalább annyi esze van, hogy mostanra rádöbbent: ócska színjáték volt az egész, harmadrangú ripacsok csőbe húzták.

balek2.jpg

Tovább

Három hülye! Három hülye!

Nem, ezúttal sem a bírókról van szó. A három idióta szerepét ismét a három „baloldali” párt játssza, ezúttal a nagy budapesti politikai arénában. Ami ostobaságot csak lehet, mindent elkövettek az elmúlt hetekben, hónapokban… Így aztán már egészen biztos, hogy Budapest nem fog ismét vörös rongyokba öltözni.

haromhulye.jpg

Tovább

Kísért 2002 szelleme! Ismét csalásra készülnek Ron Werberék

Megismétlődhet-e a 2002-es bukás a Fidesz számára, tettük föl a kérdést néhány hete. Most ismét ez a kérdés, csak most abból az aspektusból, hogy a ron werberi taktika megint érvényesülhet-e, megint lehet-e manipulálni a szavazókörökben az eredményt. Nos, a hírek szerint ismét szavazatok tíz-, százezreitől akarják megfosztani a Fideszt egy nagyon egyszerű szavazóköri trükkel.

ronwerber.jpg

A cikknek még nincs vége! Kattintson a tovább gombra!

Tovább

Itt az új baloldali csodafegyver a kampányban…

És attila bevetette. Fedezte őt fletó és a többi baloldali vezér. De már nem csak mesterházy hiszi csodafegyvernek, hanem a többiek is. Már a képviselő-jelöltjeik is bevetették. És még büszkén le is videózzák… szánalmas vergődés az egész.

mesterházyfanyalog.jpg

Hogy mi az új baloldali „csodafegyver”? A vita. Vitázni akar mesterházy Orbánnal. Hogy miről, hol s miképp az nem lényeg. Csak vitázzon már vele a kormányfő. Csak emelje már föl végre magához Orbán, csak hadd szerepeljenek már végre egy közös fotón. Csak legalább egy pillanat erejéig hadd tűnjön úgy, hogy attilának van esélye, csak egy picit hadd élhesse bele magát, hogy ő is politikai tényező. Ezért szűköl mesterházy napok óta, ezen rugózik az egész baloldali médiahorda és az összes böszmefogásos vezető is ezt mantrázza.

A cikknek még nincs vége! Kattintson a tovább gombra!

Tovább

Kétféle szoci van: amelyik már lebukott, és amelyik eztán fog....

A hagyótól és hunvaldtól induló lista egyre terjedelmesebb, jószerével minden hétre jut egy-egy lelepleződő korrupt szoci. simon gábor már a sitten gondolkodhat arról, hogy mennyire múlandó is a világ dicsősége, de valószínűleg nem kell sokáig magányosan tűnődnie. Merthát mára is jutott egy - egyelőre csak - 75 millás lelepleződés. Az érintett ezúttal egy pécsi erős szocialista politikus, mi több, egykori mszp-s országgyűlési képviselő.

feltorendorok.jpg

Élénkén él még az emberek fejében az a facebookos mém, amelyben narancssárga ruhában, rabláncon láthattuk a baloldal vezetőit, köztük hagyót, Hunvaldot, zuschlagot és weinszenbergert... Nos, lassan a mémből valóság lesz, igaz, fletót, mesterházyt, bajnait sajnos valószínűleg sohasem láthatjuk ténylegesen rács möögött, de a lista így is "impozáns". A nemzetközi maffiafőnök, simon gábor pedig már igazi nagyágyú, nagyobb, mint anno a nagyhatalmú hagyó miklós volt. 

A cikk még nem ért véget, kattintson a tovább gombra!

Tovább

Amikor maffiát kiáltottak, tapasztalatból beszéltek...

Ha baloldal vezetői tudtak Simon Gábor maffiózó énjéről, akkor azért kell azonnal menniük, ha nem tudtak róla, akkor meg azért kell rögvest eltakarodniuk. De az a legszomorúbb az egész történetben, hogy mindezek ellenére lesz több mint egy millió ember, aki április 6-án rájuk szavaz… Erre már nincsenek szavak…

simonattika.jpg

A baloldalon még tart a kábulat a Zuschlag-ügy jelentette kemény balegyenes után, amikor jött az újabb, még sokkolóbb, minden eddiginél nagyobb csapás. Simon Gábor letartóztatása a levegőben lógott, a párttársak már fel is készültek rá, hogy adott esetben mártírt csináljanak belőle. Ám az érdi széfben talált „Simon relikviák” megint a padlóra küldték a Böszmefogást. Nézzük a tanulságokat:

Tovább

És a Fidesz nem blöffölt…

A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. ..

cusifleto.jpg

A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor, hogy ez megint csak egy jól irányzott, ámde alaptalan fenyegetés, amivel persze egy ideig lehet kellemetlen perceket okozni a baloldali vezérkarnak.

Tovább

Az mszp nekifutásból rúgta hátba saját magát

Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a fején a simon-ügyben

Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan korrupciógyanús simon gábor ügy részleteit. A legszebb ugyanis az az egészben, hogy maga simon gábor biztosan, de nagy valószínűséggel az mszp is jó ideje tudott az időzített bombáról. És semmit sem tettek! Semmit, hogy legalább mérsékeljék a bomba pusztítását. Nem hogy nem hatástalanították, még csak hátrább se léptek. És ezek akarnak kormányra kerülni. Még lopni is csak idiótán tudnak, nemhogy kormányozni!

mesterházy02.jpg

Nézzük a vicces elemeket. A pénz 2008 januárja óta parkol a külföldi bankszámlán. Simon pedig mit mond erről: „Jóhiszeműen hibáztam, amikor a vagyonnyilatkozatomat nem kellő alapossággal töltöttem ki" - áll a közleményében. Édes Jó Istenem! Hát senki nem volt az mszp kampánygurui között, aki rászólt volna, hogy: „gabi, ezt a sort hagyd már ki, mert ki az a barom, aki elhiszi, hogy hat vagyonnyilatkozat kitöltésekor egyszer se jutott eszedbe, hogy van kétszázhúsz milliód!”

Tovább

Kell-e riadót fújni a Fideszben, avagy megtörténhet-e ismét a 2002-es bukás?

A közvéleménykutatások szinte behozhatatlan előnyt mutatnak a kormánypártoknak, ám vannak, akik megkérdőjelezik az óriási előnyt és valójában csak 4-5 százalékos vezetést adnak a Fidesz-KDNP-nek. Ha nekik van igazuk, akkor bizony vészriadót kell fújni a Fideszben, hiszen elég egy "32 milliós Taft-ügy”, és úgy elolvad az előny, mint 2002-ben. És persze – akár igaz a csekély vezetés, akár nem – a saját tábor 100 százalékos mozgósítása elengedhetetlen. Ha ugyanis sok Fidesz szavazó abban a hitben ringatja magát, hogy a „választás már meg van nyerve”, akkor előfordulhat, hogy április 6-án este döbbenettől és kétségbeeséstől megnyúlt arccal figyelik majd az érkező eredményeket.

2002bukás.jpg(ez a jobboldaliak számára legsokkolóbb fotó, amely valaha készült)

A közvéleménykutatások szerint a biztos pártválasztók körében 50-52 százalékon áll a FIDESZ-KDNP, míg a böszmefogás nevű politikai prostituáltakkal feldúsított politikai panoptikum 22-28 százalékon. Ha ezt vesszük alapul, akkor még a bizonytalanok nagyobb részével megspékelve se igen látjuk azt, hogy vészriadót kellene fújni a jobboldalon.

Ám vannak, akik más adatokkal operálnak. Egy baloldali szennyblog szerint például sokkal kiegyenlítettebb az állás. Íme, az ő adataik:

Tovább